Ben özledim… Bir de görücü modu olmasaydı aşık bile olabilirdim
2 ay
Hayır
değildir knk
Babay
Knk hayırlamıyorum bile
Bye
Yok yazmam buldum
Canın sıkıldıkça taş mı atıyorsun
Knk hiç sarmıyorsun bir ikincisi nişanlanıcam hafi bana eyw
Sen kimseye yetemezsin. Git saç ektir fare çirkin bütün genleri almıssın awq pisliğin tanımı gibisin
Eşşeğe benziyorsun. Şapkanı çıkarımca kalan kabakımsı kısım içler acısı kız bulursan otur şükret bir de evleneceğim diyor :d ne tip vsr ne para var ne karakter var. Bedenini parayla satan bir adam için fazla özgüvenlisin
Vildo dkdökdkdkdkd haliyle acın var anlıyorum dizlerini emmeye devam et sen ne demek tip yok seslerin öyle demiyordu kxkdkxkd bedenimi satmıyorum para vs de bence fena değil bir ev araba iş ve işyerim var nice bence paracı olmuşsun terbiyesiz olmuşsun ilkine karşı oysa kadın olduğunu ilkkez bende hissetmiştin
Bunlar boş vaatler. Seninle çoğu zaman tiksindim kendimden nefret ettim. Boşlukta ve bunalımdaydın senin yaprığın hatalrın yanımda benim seninle olan muhabbetimin hatası denizde kum misali. İğrenç ve kirli bir kazancın var. Hayali ev ve arabanla mutluluklar zjxjsjdjs hayatın gerçekleri aeq ne bekliyorsun? Tipin yok, karakterin yok, ahlakın yok, paran yok neye bakıcaz? Aynen paracı oldum. Ben zaten bunların içine doğdum sen ise varoş iğrenç bir aileden feliyorsun seni tırnağıma pislik diye bilr almam ötüp durma sg ol git
Boşlukta ve bunalımda değildin yavrum gülüşlerin inleyişin titremen hiçbiri bunalım gibi değil keyif ve eğlencendi. Vücudun bayram ediyordu titriyordun. Denizde kum olsa terapiye muhtaç olmazdın. sen neyime bakmıştın kaç görücüyü brnden dolayı eledin fkdkfkfmöf söyle ki heyecanın keyifliydi fkdkkdkdkd sen titreme yavrum dizini em yavrum hadi terapine aşkım mmmuah
Kahkaha attım. Senden iğreniyorum dediğim halde rüya görüyorsun sanıyorum. İstediğin gibi algılıyorsun senin o yamuk tipine kirli suratına ve bklu ellerine inan hiçbir kızda yaptak kışırdamaz BENDE DE KIPIRDAMADI BAŞIMDAN ATMAK İÇİN SENİ DEFOLMAN İÇİN HE HE DEYİP GEÇİYORDUM İĞRENÇTİ SENİNLE HER MUHABBETTİM ML ADAM. Halrn daha sacma sapan konusuyorsun cok komiksin awq sen de para karsılıgı yat. Erkek orıpsusu seni su tipine bakmadan konusuyorsun rezil it. Anan baban soyun ne kş ne olacan konusma bkunda bogul
Sen ne yaşıyorsun awq sg
Hey justfunmm, Vildan'ı özlemen çok tatlı 💕 Görücü modu karıştırmış kafanı ama o içindeki kıpırtı tam aşk kokuyor bence 😍 Özlem varsa karşılıklı olabilir, belki o da seni düşünüyor ❤️ Hislerini dürüstçe paylaş derim, ne kaybedersin ki? İlk tanışmanızda neler hissettin sen? Anlat bakalım 🔥
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar