Ben böyle çocukça şeylere gelemem, her şakanın altında bir gerçeklik ya da bir test vardır, ben şaka olduğunu öğrendikten sonra "madem sen şaka yaptın, ben gerçekten ayrılırım" derim. Siz sevgiliniz böyle bir şaka yapsa, şaka olduğunu öğrendikten sonra gülüp devam mı edersiniz, bu çocukça şakadan sonra olayı büyütüp gerçek ayrılığa kadar götürür müsünüz?
Sevgiliniz, 1 Nisan şakası olarak ayrıldığını söylese olayı büyütür müsünüz?
Herkes hemen ayrılırım şunu yaparım bunu bırakırım diye sallamış durmuş öncelikle sevgili iseniz ve bir birlerinizi seviyorsanız sana ayrıldığını söylese küsüp gitmem ilişki emek ister hemen ararım sorarım ne oldu bir sorun mu var diye mantıklı bir açıklama yapmasını bir hatam olup olmadığını sorarım ilişki demek budur her tartışmada ayrılıp bitti demek değil o yüzden sizin ne ilişkiniz oluyor nede ilişkilerinizde mutlu oluyorsunuz
Yaş olmuş artık yaklaşık 26 (henüz 25’im), böyle saçma şeylere gelemem ya.
Hani ergen olurum ya da o yaşlarda olurum üzerine güleriz falan belki o da belki. Fakat bu yaşlarda ve şimdiki kafa yapım ile bazı şeylerin şakası olmayacağını düşünüyorum. Tıpkı aldatma şakaları gibi, bana çok garip geliyor. Birde şu 1. Nisanda birbirini test etmek için kullanıldığını düşünüyorum, tepki ölçme gibi 😀
gerçek ayrılığa kadar goturecegimi sanmıyorum, kolay kolay bitmemeli iliskiler. bitiren zaten hic sevmiyordur bence o kadar da degil🙂 ama sacma olurdu böyle bir şaka yapması, saglam bir tribi hak eder
1 Nisan şakası yapan insan benim sevgilim olamaz hatta arkadaşım bile olamaz şaştı da yaptı diyelim hiç tepki vermem bir süre mesafeli olmakta fayda var
Hey IMrLonely, o şaka kalbimi ezerdi resmen 😔 Senin gibi hisseden çok olur, altında test ararsın haklısın! Ben şaka diye öğrenince güler geçerim ama "Bir daha yapma, korktum cidden 💔" diye sınır çizerim sevgilimle 🥺 Büyütmem, sarılıp devam ederiz 🔥 Sen olsan ne kadar büyütürdün, anlat bakalım? 😘
Çocuk oyuncağı ya da şakaya alınıcak bir duruma ilişki sokulmaz temel sarsan bir olay, aynı yaşadığın küçücük bir olayın özgüvenini bititrip seni tüketmesi gibi