İlişkimde safe place mi seçmeliyim yoksa beni deli gibi heyecanlandıran adamı mı?

Arkadaşlar yardım! Öncelikle lütfen kimse yargılamasın ben çok yargıladım başıma geldi. Bir erkek arkadaşım var. İyi biri, sakin, efendi onu seviyorum o da beni seviyor her şey normal rutin ilerliyor. Tartışmalarımız bile normalden az çok nadir ve asla uzamıyor fakat hiç heyecan vermiyor bunu her şey iyi bela arıyor gibi düşünmeyin sanki 10 senedir evliyiz artık aşk yok sadece sevgi var ve hayat arkadaşı gibiyiz bir bakıma bu güzel bir şey ama benim istediğim bu mu onu bilmiyorum. Ayrıca sürekli bir şeyleri benim düşünüp planlamam yönlendirmem gerekiyor bazen kendimi erkek gibi hissediyorum. Ortak bulunmam gereken bir alanda ise biriyle tanıştım çok daha atak, iş bitirici, beni düşünen (en basitinden üşümeme bile dikkat eden), hayatımı denk geldiğimiz her an kolaylaştırmaya çalışan biri ve daha olgun işinde gücünde var gücüyle çalışıyor kendi ayakları üstünde duruyor hazıra konmuyor ve onunla geçen zaman beni daha çok heyecanlandırıyor. Ama bu erkek arkadaşımda gördüğüm eksiğin tamamlanması nedeniyle oluşan bir boşluk mu geçici mi yoksa erkek arkadaşım benim için doğru kişi değil mi bilmiyorum. Napmam lazım yanlış bir şey yapıp belki anlık gafletle ilişkimi bitirmek sonra pişman olmakta istemiyorum hiç başınıza geldi mi böyle bir durum. Lütfen ciddi yorumlar yapın çaresizim

İlişkimde safe place mi seçmeliyim yoksa beni deli gibi heyecanlandıran adamı mı?