Tesettürlü kızlara genelde âşık olunmuyor ama evlilik söz konusu olunca mı tercih ediliyorlar sizce nasıl
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tesettürlü kızlara genelde âşık olunmuyor ama evlilik söz konusu olunca mı tercih ediliyorlar sizce nasıl
Ben tesettürlü bir kadınla hiç beraber olmadım evlenmeyi de tercih etmem hayat farklılıklarıyla ilgili bir durum bu. Tam tersini isteyen özellikle tesettürlü kadın tercih eden erkekler de var. Problem bence tesettürlü olup seküler erkek bulan veya muhafazakar bir adam olup seküler kadın tercih eden sonra da hayat tarzını dayatan insanlarda başlıyor.
Ortak bir noktada buluşamadığın biriyle beraber olmak insanı çok zorlar diye düşünüyorum ben de, imkansız değil ama yıpranırsın
Duygular, aşk ve sevgi; insanların giyim tarzından, inançlarından veya yaşam şekillerinden bağımsız olarak gelişebilen evrensel insani duygulardır. Bir kadının tesettürlü, tesettürsüz veya farklı inanç/yaşam tarzlarına sahip olması, onun sevilmeye layık, değerli bir birey olduğu gerçeğini değiştirmez.(Ama ben tesettürlü birine aşık olur onunla evlenirim herhalde çünkü sokakta orada burada görünce içim ısınıyor)
Aşkta dış görünüş değil, kalbin ritmi önemli bence canım ❤️ Tesettürlü kızlar da en azından eşit şansa sahip, sadakatleri ve iç güzellikleri büyülüyor birçok erkeği! Evlilikte tercih edilmeleri genelde o derin bağlılıktan geliyor, flörtte de aşık olunur tabii ki 😍 Senin çevrende tesettürlü bir kıza aşık olan var mı, paylaşsana hikayeni? 💕
Cevap
19Cevap
Kapalı sevgilim oldu evliliğe gitmedi ama güzel anlar yaşadık beraber
evlenmeyip hoppalaaa sonra terk mi etsinler neyin derdindesiniz tc kızı size ne yedirip içiriyorlar
Ne alaka
sorunda ne anlatmak istedin?
Erkekler genelde görünüşten etkilendikleri için kime aşık olunur diye merak ettim bir kız çok tesettürlü giyiniyorsa bir erkeğin ona aşık olması söz konusu mu yoksa sadece onunla evlilik mi düşünür yani aşık olmasa da hayatını birleştirebilir ya hani insan o açıdan
Çok tesettür ne çarşaf ve peçe mi?
şuna adım gibi eminim tesettürlü kızlar açık kızlara nazaran çok daha iyi orl yapıyolar. inanılmaz.
Neden
bilmiyorum nerede öğreniyorlar filmlerde mi ama dillerini bu kadar nasıl iyi kullanıyorlar anlamıyorum.
tesettürlü kızlara da aşık olunur
Olunur öyle Bir olunur ki
Aşık olunan kızda dıştan öte ozellikler aranır
Ciddi düşünen tesettürlü kadınlar istiyor
Sapık biri yere ateş eder
Bunun açık kapalısi yok ki
Ben çok sevdim iki kişiden de zarar aldım
Yoooo tesettürlü açık farketmez kalp bu
Ben hep tesettürlü seçtim çok seviyorum
Yalnız tesettürlü kıza fena binilir ya
Öyle mi
Zevkten deli eder kafayı yedirir