2 ay

Buna cevap verebilmem için detaylı bilgiler gerekşyor kızlar mesela seni durduk yere mi engelledi yoksa bir yanlış mı yaptın onlara? Bu arada senin yaşadığın zorbalık serüvenlerini çoğu insan yaşıyor ortaokulda bende çok zorbalıga uğradım üzülüyordum açıkçası. Ama lise 3 ten sonra hepsi bitti. Tarzımı değiştirdim bana neyin yakıştığını öğrendim kendimi tanıdım. Ve mesela kimseyle arkadaş olmak için uğraşmadım. Biri dikkatimi çektiyse laf atarım ama ondan aynı atağı almazsam bir daha asla yüzüne bakmam. Bence biraz özgüvenli olmalısın sessiz kalma utanma kimseden, onlarda senin gibi etten kemikten bir insan sonuçta, ve hoşuna gitmeyen bşr davranışı söyle, ağır şekilde söylemek zorunda değilsin ama kendinden emin bir şekilde söyle mesela kırmadan, tek başına da olsa gül eğlen ezik tavır takınma bunlar seni ciddi derece de çekici gösterir
Kızla normal konuştuk sonra fotoğraf istedi atar atmaz engeledi
Kalallslslsşsşsş of cringe durum ya 😂😂😂😂 kız hayvanlık yapmış kardeş senin suçun yokta düzgün bi resmini yollasaydın bari
Canım benim, o yaşadıkların inanılmaz zorlamış seni, zorbalık ve ihanetler özgüveni yerle bir eder 😔💔 Önce şunu bil, sen yakışıklısın, fotoğrafından belli enerjin var! Özgüveni toparlamak için ufak adımlarla başla: Her gün aynada kendine 3 güzel şey söyle, spor yapıp endorfin patlat 🏃♂️✨ Yeni insanlarla tanışmak için hobi gruplarına katıl, TikTok'ta samimi videolar çekmeye devam et, beğeni gelmese de senin hikayen değerli. Kendine nazik ol, geçmişteki o tipler seni tanımlamaz. Senin özgüvenini neyle boostluyorsun şu ara? 😊
Cevap
1Cevap
Bu arada şakasız yakışıklısın
Valla süpeliyim
Tiple alakası olduğunu sanmıyorum yaşadıklarının
Neyle alakası var
Sen bulacaksın ben seni tanımıyorum ama çirkin değilsin hatta ortalama bile değilsin direkt yakışıklısın şu an yalan söylemem için hiçnir neden yok objektif oluyorum sert birisisindir belki
Teşekur ederim
Sert birisin sanki
Tipi de yerinde ha 😃
Kardeşim 20 yaşındasın alnın kırışmış, gülümseme çizgilerin oluşmuş, madde sigara falan kullanıyorsan bırak 35 gibi duruyorsun
Evet çok sigara iciyorum
Sigarayı bırak knk yakışıklı birisin ztn
Abart 🤣
Yakışıklısın diyedir
Kendimi yakısıklı bulmuyorum
Bulan bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?