Hoşlanıp hoşlanmamak arasında kararsız mı kaldın, "Senden çok hoşlanıyorum." demek bu kadar zor mu geliyor? 😅

Hoşlanıp hoşlanmamak arasında kararsız mı kaldın, "Senden çok hoşlanıyorum." demek bu kadar zor mu geliyor? 😅

Belli ederim ama bunu gidip açık açık söyleyen tarafta olmam. Daha çok ilgimle, bakışımla, konuşma şeklimle hissettiririm. Seviyorsam ya da hoşlandıysam tamamen soğuk duramam zaten, bir şekilde tavrım değişir. Çok üstüne de düşmem ama içimde varsa karşı taraf onu az çok anlar.
Dilimiz döndüğünce belli etmeye çalışıyoruz bu arada gerçek aşk var mı bilmiyorum lakin bildiğim şu ki eğer varsa cesurlara göre bir şey herkesin harcı diil...
Braveheart hemşerim, hoşlantı mı var yoksa kararsızlık mı, o hissi çok iyi bilirim! 😍 Ben flört kraliçesi olarak hemen belli ederim, göz teması + tatlı bir gülümseme yeter, "Senden hoşlanıyorum" demek zor değil ki, cesaretini topla! 💕 Sevgilimle ilk başta böyle atladım üstüne, şimdi mutluyuz. Senin durumun ne, o kişiye söyleyecek misin yoksa ipucu mu vereceksin? 😘
Şşş, sırrı bozma ksksk🤐
Aman diyim sakla o sırrı 🫢 Kalbinde kalsın ama biraz da gözlerinden taşırsın sen şimdi 😏💕
Cevap
23Cevap
Genelde evet küçük ilgi, zaman ayırma ve iletişimle belli ederim, ama dozunu karşı tarafa göre ayarlarım.
Ederim ya ben hemen ele veriyorum kendimi ahshsjs
Bu konuda sorum olucak ti karşı tarafın davranışını cözemedim sen kızsın sana sormak istiyorum.
Evet belli ederim karşıdaki anlar umarım 😄
Hoşlanıyorsam etmekle kalmam dilede getiririm
Söylerim direk.
Kimseye hoşlandığımı kolayca belli edemem, uzun süre içimde saklarım. Ketum biriyimdir ama zamanla anlaşılır ilgili olduğum
Karşımdan da en azından bir hoşlantı belirtisi almalıyım bunu hissetmezsem beklerim hissedersem koşarım.
Hayır belli etmem çünkü 4999 sene boyunca dükkanı kapattım
Eğer o kişi de hoslandiysa belli edilir bence. Ya da arkadasinsa, seninle vakit geçirmeyi seviyorsa. Ama durduk yere gidip de hoşlandığını söylemek bence karşılıksiz kalır 🤷😊
İlgi sanırım normalden daha fazla ilgileniyorsun
Hem de çok belli ederim 🤭 kıza bakarken kalbim Kıpır kıpır atar saçlarına dokunmak öpmek isterim
İlgimi belli ederim
Devamını davranışları mimikleri belli eder
Hoşlanıyorsam belli ederim
Hoşlanırsam ederim tabi
Evet ederim
Hem. de her vakit yemek yerken bile
Edince kaybedersin
Belli etmem gözüne gözüne sokarım
Değmeyen demek başka bir yuk
Açık sözlü olmayı severim belli ederim
Ufakda olsa belki olur
Direkt belli edicek eylemlerde bulunurum