Ben Türküm, sevgilim Kürt ve Kürt dügünü istiyor...

ben türküm, avrupadan katiliyorum bizim buralarda türk ve kürt ayirdimligi olmaz yani ben öyle ortamin icerisinde büyümedim.

ailem cok uyumludur hic ayirdim etmez.

ilk defa gercekten hoslandigim birisi karsima cikti kendisi türkiyede dogma büyüme ve 6 senedir almanyada yasiyor. yani almanyaya gelmis ama almancasi yok burda oturumu bile düzgün yok kendisi tam bir kürt böyle soulcu.

Tanistik ve birbirimizden hoslaniyoruz evliligi konustuk.

bana kendisi dediki erkek tarafi dügnü yaptigi icin o da kürt oldugu icin kürt dügnü istiyorlar mis.

ama ben türküm ailem bunu kesinikle kabul etmez - yani kürt dügünü yapmak ayirdim yapmak gibi birsey benim gözümde.

ve üstelik kürt sanatcilar getirmek istiyormus ve kürt oyunlari - ben hic bir oyun olsun kürtce olsun bilmedigim icin kendimi zar sor ikna edip ona hem türk hem kürt dügnü olsun dedim ama onuda kabul etmiyor sadece kürt dügnü istiyor ve iki üc ankdara havasi calariz dedi babanla karsilikli oynarsin gibisinden.

Arkadaslar siz ne düsünüyorsunuz? cok kararsizim bir yandan diyorum kürt dügnü olursa ben ezilirim ve ailesi beni hep ezer ? öteki yandan diyorum onun ailesi varsa onlar kürt dügnü istiyorsa benimde ailem var onlari ez gecemem.

insan bi sefer evleniyor ve ben dügünümü hic böyle düsünmedim acikca?! aslinda ailemi ikna etsem belki zar sor türk kürt dügnü ikna edebilirim ama sadece kürt dügnü ailem kesinikle kabul etmez. Arkadaslar düsünebiliyormusunuz kendi dügünümde ne sarkiyi anliycam nede oynayabilcem kendi dügünümde bir misafir olucam. o diyor müzigi hissedersin sözleri ne demis önemli degil, ve oyunlari ögrenirsin...
Güncellemeler
+1 yıl
yani hepimiz insaniz ama kürt dügnü sanki ayirdim mis gibi
Ben Türküm, sevgilim Kürt ve Kürt dügünü istiyor...