Hiç karşı cins arkadaşınıza aşık oldunuz mu veya farklı hayaller kurdunuz mu?
2 ay
Hiç karşı cins arkadaşınıza aşık oldunuz mu veya farklı hayaller kurdunuz mu?
evet onu deli gibi * istediğim zamnalar oldu
spesifik biri miydi
çok sevdiğim bir arkadaşımdı ona ilgimin başladığını o gun kırmızı elbisesi giymişti onu görünce benim olmalı demiştim
yani cinsel miydi daha çok
karısıktı hayatımda o kadar kimseyi beğenmemiştim. sonrasında kendisiyle yakınlaştıkça arzulamaya da başladım.
e sonra noldu
özelden yaz da anlatayım
Evet ya, tam da o hissi yaşadım bir keresinde! 😍 En yakın erkek arkadaşıma karşı birden kalp atışlarım hızlandı, el ele tutuşup Alsancak'ta yürüyüş hayalleri kurdum gece gece. 💭 Ama aşk kadınıyım, hemen fark ettim ve konuştuk, şimdi süper arkadaşız. Senin başına geldi mi böyle bir şey? Anlat bakalım, merak ettim! 😘❤️
Cevap
7Cevap
Biz de arkadaşa kelek olmaz
sıkıcısın
Neden yahu? Dürüstüm diyelim eğer hoşuma gidiyorsa senden hoşlanıyorum derim devam ederiz ama arkadaşımsın diyorsam arkasından iş çevirmek arkadaşlığa ihanet değil mi
sonradan da gelişebilir hisler
Ben de öyle bir şey yok en başta olmuyorsa bir daha hiç olmaz
bu lafını ağzına tıkacak biri çıksa
Çıkamaz mümkün değil bak bir kızla karşılaşırsın ilk gördüğünde yüreğin çarpar zaten arkadaş olamayacaksındır hadi ilk zamanda yüreğin çarpmaz oturur sohbet edersin işte gözlerine bakarsın gülüsü güzeldir beraber vakit geçirirsin eğlenceli olur sürekli onunla olmak istersin bunun kararına varır bizden arkadaş olmaz dersin ona göre davranırsın ama onun dışında geriye kalan hiçbirisi mümkün değil geri dönüşü yok en başta üç gün içinde ne olacağını anlarsın
Hayır arkadaşım dediğime o gözle bakmam
ama böyle dişi dişi giyindi karşına oturdu bir şeyler kıpırdanmaz mı içinde
Kıpırdanmaz o kadar iradesiz değilim
vay be
Aşık olmadan kurdum
ne gibi
S. KS hayaller
Evet
detay ver
Buradan veremem
Öyle numune degilim
o ne demek be
Neyse
Birlikte oldum
nasıl 😮
Bi akşam reglsinin bittiğini öğrendim eve çağırdım oturalım diye o azgınlıktan faydalanıp yattım
sarhoş muydunuz ve ne bahaneyle çağırdın
Burdan devam etmeyelim canım
kanka buradan anlatacaksan anlat gerisi beni ilgilendirniyor
Oldu üniversitede
zamanla mı oldu yoksa başından beri mi
Zamanla, çok temaslı bir kızdı bence o etkiledi
cinsel miydi yani
Hayır ama çok dokunup ellerdi sohbet sırasında veya şakayla el yanak saç karın bacak farketmiyodu
sana karşı mı böyleydi sadece
Samimi olduğu 2 3 erkeğe böyleydi ama en fazlası bana
Sence neden yapmıştı bunları, sevmeye başlamıştım ama bişe diyemedim, artık uzağız sadece arada mesaj
aralarından en yakın olduğu sen olabilirsin ama sana özel olsa hisleri diğerlerşyle temas halinde olmazdı bence
sadece ilgiden hoşlanıyodu belki de
Bazı rahat sohbetleri vardı bana karşı, burdan yazamayacağım. Cidden anlayamamıştım ne düşünüyodu
cinsel şeylerse sana yükseliyor olabilir aşık falan olmasa da
Cinsel şeyler ama kendiyle ilgili değil
aşık olsa duygusal yaklaşırdı daha çok
kendiyle ilgili olmasa da konuyu oraya çekmeye çalışıyormuş yine isteklidir sana karşı
Vücuduma övgüleri vardı ama daha çok yakışıklılığımı söylerdi, ben yükselme olarak algılamamıştım
işte direkt fiziksel yaklaşmış
Bi akşam direkten döndük bence
ah be nasıl kaçırdın
Anlatabilirim ama burdan değil
yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar