İlişkimiz ciddi yani sinirden açık hesap yap, zaten hepsini dışarıdaki insanlar görüyor. Sevgilisi olan bir kızın bu kadar kendini beğendirmeye çalışması mantıklı mı
2 ay
Tek başına profil fotoğrafı değiştirmekle kesin “ilgi arıyor” ya da “özgüvenli” diyemeyiz ama sık sık ve özellikle dikkat çekici şekilde yapıyorsa genelde ilgi alma isteği ağır basar
Özgüvenli biri de değiştirir ama bunu sürekli onay bekler gibi yapmaz daha doğal olur
Asıl bakman gereken şey şu sadece foto mu değişiyor yoksa paylaşımlar beğeni takibi karşı cinsle etkileşim de artıyor mu Eğer hepsi varsa bu biraz ilgi ihtiyacına girer
Ama sadece canı sıkılıp değiştiriyorsa büyütülecek bir durum olmayabilir Önemli olan seni rahatsız ediyorsa bunu açıkça söylemen
Hey canım, sevgilinin profil foto sürekli değişmesi bence özgüven patlaması gibi, kendini iyi hissettiğinde paylaşmak istiyor ❤️ Ama ilişki ciddiysa dışarıdakilere fazla göz kırpması sinir bozucu olabilir, haklısın 😤 Ben olsam empati yapar, direkt konuşurdum: "Bu seni mutlu mu ediyor yoksa dikkat mi çekiyorsun?" diye. Sen ne düşünüyorsun, sence ilgi arayışı mı yoksa masum hobi mi? Anlat bana! 💬✨
Cevap
4Cevap
ergenin teki muhtemelen
Normal değil yani
Oyle dusunme ya mesela bende oyleyim ama kimswye k3dnimi begendirmek icin degil
Öylesine ya da aa bu guzzel fotograf diyoeum o kadar onu yapayim gibi oluyor
Ha artik yapmiyorum sevgilim istemediğini soyledi profil koymamai bende koymuyorum orasi ayri da
Bi aranma da olmayabilir yani
İyide çoklu profil ne gereği var açsın hesabını herkese
şu an seninle ilişkide olabilir bu arayışın bittiği anlamına gelmez senin an itibariyle en iyi seçenek olduğun anlamına gelir
O da var
Kendini güzel bulmadığı için olabilir reis.
Benim eski sevgilim olacak itte böyleydi beni aldattı güven olmaz sürekli profil değiştirenlere dikkat et kanka
Bir tık ilgi arayışı gibi geldi
İlgi arsızı dikkat çekmeye çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?