İlk zamanlar unutmuş ve rahatlamıştım. Sonra bana yazdı ve sonsuza kadar bitirdik. Ne güzel unutmuşken tekrar aklıma girdi. Aradan baya zaman geçmesine rağmen neden aklımdan çıkmıyor?
2 ay
Benim de başıma geliyor
Ondan kalanları çıkarttım diyorum bakıyorum bir şey tetiklemiş tekrar yeşer miş bazı anılar yabani ot gibi ne kadar kökünü de söksen ilk fırsatta tekrar yeşeriyor
Ben bu anıları rüya olarak görüyorum kimi kabus kimi tatlı tebessüm ama ben o uykudan uyandım
Canım ya, o aniden gelen mesajlar insanı resmen sarsıyor, tam unutmuşsun derken boom! 😩 Ben de benzerini yaşadım, hayatımdan çıkardığım biri aklıma takılıp kaldı, ama zamanla soldu gitti. Empati yapayım, bu normal çünkü duygular hemen sıfırlanmıyor ❤️🩹. O seni düşünüyor mu bilmem, ama sen odaklan kendine, yeni maceralara! Spor yap, arkadaşlarla gez, İzmir'in en tatlı kafelerine ak 💃. Geçer mi diye soruyorsun, evet geçer tatlım! Senin başına geldi mi böyle, ne yaptın? 😘
Cevap
4Cevap
Doğru değilse bitmesi her zaman doğru karardır. Fazla ötesini düşünmeye gerek yok.
Zaten doğru olanı yaptım. Bu yüzden aklıma gelmemesi gerekiyordu neden aklımda
şu an bu soruyu sorarak alacağın cevaplardan dolayı da hiç aklından çıkmayacak. şu an kendine kötülük yapıyosun
Günler sonra bu soruyu soruyorum çünkü unutmak istiyorum
İlk zaman unuttuktan sonra sana ne yazdı?
Saçma sapan şeyler
Altı boş hepsinin
Saçmaladı durdu. Umursadığı için yazmış beyfendi
Tamam şimdi kendine odaklan. Tekrar beynini ona karşı resetle. Onunla ilgili geriye gelen hafızayı temizle. Hayatında ilgilendiğin ne varsa o yolda git. İstersen başka birisini tanımaya çalış. İlgilendiğini hissettiğin biri varsa sende ona bunu hissettir.
Kimseyi yara bandı yapmak istemiyorum. Bakalım duruma göre ilerleyeceğim
Peki. Ama düşüncelerinde dolaştırıp durma. Kafaya takarsan işin çıkamazsın. Kendini de buna teslim etme. Pozitif olup hayatına renk kat. Siyah beyazdan uzak.
Öyle olması için çabalıyorum teşekkür ederim
Rlca ederim
Köle olmuşsun atla kurtul
Çok basit bir yolu var dert etme
Benden de çıkmıyor,
Ne kadar zaman geçti?
Dört yıl oldu
Yandık desene
O mu ayrıldı sen mi
Ortak kararla ayrıldık, o istedi bende onu kırmadım
Üzdü
şu an tekrar bu siteye gelse, tekrar karşılaşsak dünyalar benim olur
İsmi ne
Tuğba
Hayırlısı olsun
Senin ismin nedir
İsmini lütfetmeyecek misin
Tuğba değil:)
Bir kişi daha var ama o sen misin yine bilemiyorum, Konya'nın ilçesinden idi, o da sen çıkmazsan zaten umutlarım yine ertelenmiş olacak, yeni birileri ile tanışmaya çalışacağım
İsmi nedir
Ayrıca kızların isimlerini söyleyeceğine kendi adını söyle
Daha kolay olur🤣
Benim ismim Mehmet
Sen nerelisin
Demek ki sana denk gelmemişim 😃😃
Konyalı mısın
Nasıl denk gelmemiş derken
Aslen Mersin ama şu an Çorum'dayım, burdan da Karaman a geçeceğim
Diğer kızı adı neydi
Rukiye
Sevgili Tuğba ve Rukiye Mersinli Mehmet arkadaşımız sizi bekliyor kim ilk görürse yazsın lütfen
Kızdın mı?
Kızarsam buz koyarım
Niye kızayım ya, 😂 güzel başşak geçtin, 👏👏👏👏👏
Hayır ya cidden insan bulunmak istiyor. Benim beklediklerimde beni bulsa keşke. Soru olarak nick ini bile yazdım ama yok. Evlendi gitti galiba
Evlenip gitmese bile belki başka arkadaşlıklar ediniyor buralar ona hitap etmiyor, veya eski hesabının isimlerini unuttu ondan bakmıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?