Evlenmek istiyorum 32 yaşındayım ama hiçbir sosyal hayatım yok. Ankara 'da böyle evlenmek için biriyle tanışılan yerler var mı, mümkünse 45 yaş üstü olsun 😂😂
2 ay
Evlenmek istiyorum 32 yaşındayım ama hiçbir sosyal hayatım yok. Ankara 'da böyle evlenmek için biriyle tanışılan yerler var mı, mümkünse 45 yaş üstü olsun 😂😂
Ankaralı deilim ama İzmir'de de istanbuldada öyle biryer görmedim bence sosyal medyadan tanısıp sonra yuzyuze görüşüp ilerleyebilirsin yüzyüze görüşme şansın yoksa hiç ilerlemeye gerek yok hayat bu karsına kim çıkar hiç belli olmaz 10 kişiden 9 zu kötü saysan 1 kişi iyi olsa zaten o bir kişi senin ömürlük hayat arkadasın olur yeterki kalbindeki hislerden emin ol umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🤗🏵️🌺🌹🎈🍫
Ankara 'da evlilik odaklı tanışma için harika fikirlerim var canım! 😍 45+ yaş grubu için Olgunlar Kulübü etkinlikleri süper, ya da Ankara Büyükşehir'in ücretsiz hobi kursları (resim, dans) tam aradığın sosyal ortam. 😂 Ciddi ilişki için en iyisi Düğün/Dernek siteleri etkinlikleri veya Kızılay'daki kahve buluşmaları, yaş farkı sorun değil! Sosyal hayatını canlandır, hemen bir kursa yazıl. Senin durumun çok tanıdık, motive ol! 💕 Hangi kurs ilgini çekti, anlat bakalım? 🚀
Cevap
30Cevap
kurslara bakın
Varsa ben de geleyim ama 40 yas ustu istemiyorum yaşıt ya da az küçük olsun
Küçük erkekler paran yoksa evlenmez. Evleniyorsa altında mutlaka gizli bir maddiyat beklentisi vardır
Yok ya
Öyleler
Ankara da böyle mekanlar yok ama , dans kursaları ve spor salonlarına takılırsanız kısmetiniz çıkabilir
45 çocuk. Kalır onu öldüremezsiniz. 85. 105 arası bul✔️👍
Ben de 32yim en yakın arkadaşım dedi erkek kadından yaşça büyük olmalı diye
Ya hadi sana 35 olsun. 37olsun maksimum 5 yaş sonra. En yakın arkadaşın a göre mi seçiyorsun yaşı da ilginç. Belli bir yaş farkında. Sonra kafan uymaz bizden demesi
Haa amaç başka ise bilemem evlen parasını ye çocuk falan yapma. 5 sene seks yap sonra boşa gitsin. 5 sene sonra altına işiyor prostat oldu diye adamla kavga edersen arkadaşını çağır temizlesin✔️😅
Ya benden küçük birisi niye bana baksın param yoksa
Küçük demedim yaşıtın birini bul. Hani sevmek ve sevilmek denen bir şey var. . Senin dediğin yaş farkı çıkar ilişkisi olur. Bilmiyorum sevgiye inanmayanlardansan onu bilemem neyse ya sen git 45 yaşında adam bul evlen. Sonra boşanmaya kalkınca sana bu aklı veren arkadaşını ara direk
Hem kadının parası mı oluyor hepsini kendi yiyorlar maşallah
Bende 34 üm. 95. 10 0 yaş zengin eş arıyorum aşkın yaşı yok zenginliğide malum ilaçları olacak onlar pahalı ona lazım 🥴🤣
Benim karakterim çocuksu ve karaktere göre sevdim. Kendimden 5 yaş küçük de sevdim 7 yaş küçük de bi sk olmadı. Demek ki büyükler sevecek beni
Çocuksu olman güzel de. Yaşıtın niye değil. Senden küçük biri olmaz tabi aklı olgun kadın sevdasında bilmem ama bence yaşıt olmalı yani 32 isen 32. 36 yaş. Arası olmalı. Ama yaştan çok. Senin kafana uymalı
Bilmiyorum ben ce evlenmek boş ver bir iş artık
Çocuk istiyorm
Ozaman evlen ama yaş olarak denk olsun
Hayırlı geceler diliyorum 🙃inşallah mutlu olursun senin gibi tatlı bir kızın olur umarım 💕🙃
Teşekkürler
Ricaederim
Niye özellikle 45 yaş üstü 🙄 bir an önce öte tarafa göndermek mi amaç 🙄
Facebook'ta evlilik gruplarına katıl anında 10 aday bulursun.
Ay yok herkes görür rezil olurum
Ben varım
45 yaşındaki adam sana ne katacak
Sevgi ve değer verecek
Tamam ama cinsel hayatta önemli olmali
45 yaş üstü ne ya abartmışsın
Kaç kaş bakar ki bana
Minimum?
Kos koca başkent öyle mekandamı varmış
Ankara yi bilmem de sosyalleşmek işin anahtarı
Ciddi olmadığını düşünmek istiyorum 🙂
yok be güzelim nerde olacak öyle yer
Ümitköye git😄😄
Ankara da bi ben varim😀
İstanbul deseydin yardımcı olurdum.
43 yaşındayım evlenmek istiyorum
Babamla konus anam ol
Niye yaşlı istiyorsun
20lerde biriyle mi evlenseydim
45 yaşında ki adamı ne yapacaksın
Yuva kurcam
Arada çok yaş var ama
Ya yok bıktım artık bu yaş mevzusndan mantık evliliği yapıcam insan olarak sevsem yeter
Şehrin ne
45 napcan kız adamın kalkmaz bile aleti 😂😂
Abartma
Vallahi be adam zaten bitmiştir doymustur o yaşa kadar ee sen cıtırsın nasıl olacak canlısın..
Şaka yapmıyorum be
Napicagn okadar yaşlıyı
Yaşlı değil ki evlenmek için istiyorum. Bana yakın arkadaşım öyle dedi
Ankaradayım çalışmıyorm
Yaşın kaç
Neden 45 Yaş sınırı
En yakın arkadaşım erkek kadından 10 15 yaş büyük olmalı diyor
En yakın arkadaşım erkek ve düşüncesine güveniyorum çok
Yaşın kaç
Bu soru
Kemdını tanıtmamıssın
bilemedim ki arkadaş ortamın filan yok mu