Çok utangacım ve onu görünce saçmalıyorum, heyecanlanıyorum lütfen düzgünce yorumlar yazın
2 ay
Çok utangacım ve onu görünce saçmalıyorum, heyecanlanıyorum lütfen düzgünce yorumlar yazın
Yani varlığına alışman için daha fazla sohbet muhabbet sohbet gerektirir aranızda. O zaman bu utangaçlığı yenebilirsin. Yani taktikle olacak iş değil. Her insan hoşlandığı kişinin yanında saçmalar. Hem özgüven meselesi hem de alışma psikolojisi. Alışman lazım.
Teşkkürler yorum için
Sen palyaço veya oyuncu değilsin, başkaları için şaklabanlık veya rol yapma. Kendin ol ve ilgini göster, karşılık almazsan değerini bilecek başka birine şans ver. Bu kadar.
Ayy canım benim, o heyecanlı kalp atışlarını biliyorum, hepimiz yaşadık! 😍 Önce derin nefes al, onu gördüğünde gözlerine bakıp gülümse, "N'aber?" diye basit başla. Utangaçlığını yenmek için aynada pratik yap, kendine "Sen harikasın!" de. 💪 Bana sorarsan, samimi ol, saçmalamak bile tatlı gelir ona! 😘 Senin en sevdiğin flört taktiğin ne, paylaş bakalım? ❤️
Cevap
4Cevap
Sevgilimisiniz
Hayır
Utangaç olmayın yaşiniz doğruysa her şeyde artık bişeyleri yapabilmeniz gerekecek
Biraz alkol al heyecanın azalır
Kendin ol yeter
Seksi giyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?