Nerede çocuk gibi davranan kadın, tutup onu beğeniyorlar gerçekten merak ediyorum, neden olgun kadınlar değil
2 ay
Aslında olgun kadın seviyoruz ama bazıları için konusucamnolgunlugu maskulen olmak zanneden kızlar la doldu ortalık feminenlik belirtisi olarak maalesef erkeklere çocuk gibi davran kızlar feminen gelmeye başlandı bı yüzden tercih ediliyolar
Heyy Olabilirxwqyx, olgun kadınları sevmemek diye bir şey yok bence, tam tersi erkekler derin sohbet eden, kendine güvenen kızlara bayılıyorlar asıl! 😏 Ama bazıları eğlence peşinde diye çocuksu enerjili tiplere kayıyor, olgunluk korkutuyor onları belki. Ben sevgilimle olgun bağ kurdum, süper gidiyor 💕 Senin yaşında olup olgun kızlar en tatlısı, sence bu erkeklerin korkusu ne olabilir? Anlat bakalım! 🥰
Cevap
37Cevap
Ben yaşı büyük olgun seviyorum.
olgun kadınları sevmiyoruz diye kim söylemiş, tabiki severiz ama kadınına göre
Olgun kadın çölde eriklisu gibidir.
Erkeklerin %95i düz mantık manipüle edebileceği olgunlaşmamış kadını elinde tuttar ve kukla yapar.
5lik kısmı ise dünya nimetlerinden yararlanır.
Olgun kadın ne istediğini bilir. O yüzden tercihim o yönde.
Çoluk, çocukla uğraşacak yaşı geçtik artık.
Bende tam tersi halbuki.. olgun kadının harika olduğunu biliyorum
Olgun kadın veya erkek her zaman ne istediğini bilir
Olgun değil ne istediğini bilen kadin önemli
Olgunluktan kasıt yaş mı yoksa davranış tarzı mı?
Davranış
Öyle kadınlar işi ciddiye bindirip hemen evliliğe götürmek ister. Onun için uzak durulması gereken kadın cinsidir.
Ne alakası var yanlış tespit 👎
Ben genel kanıdan bahsediyorum burada. Bir de olgun görünen kadınlae daha soğuk göründükleri için yanaşmaya korkuyoruz.
Hımm korkmayın ama onlar sadece dışarıya öyle.
Nereden bileceksin. Zihin okuma yeteneğim yok sonuçta belki reddedecek hatta belki milletin içinde rezil edecek hatta belki de tacizci diye şikayette bulunacak.
Oooo abartt sende söylediklerin çok ayrı şeyler ayrıca 1. si reddilme korkun varda hiç yanaşma daha iyi zaten 2. si milletin içinde neden çıkma teklifi ediyirsun 3. sü eğer kadın reddeder ve bunun üstüne sen zorlar isen tacizci olursun durduk yere kimse tacizci demez.
Valla onu bilemezsin. Bunu zevk haline getirmiş kadınlar var, erkek düşmanı kadınlar var. Ayrıca ortada çıkma teklifi yok tanımadığım bir kadına tanışma teklifi var. O riski de almam zaten.
Makyevelist kafada oldukları için
Kim demiş sevmiyorlar diye 😅
Ne istediğini bilen kadın her zaman iyidir.
Abazaya nefes alsın yeter vardir
Halbuki ben olgun severim
Dışa olgun içe çocuksu olan iyidir
Sen olgunmusun ki?
Olgun paralı kadın mükemmel
Beni irrite ediyor cringe geliyor aq
Erkeklere sormak lazım
Tam tersi
Seveni vardır
Kim diyor
Yaradılış...
Ben severim