Hiçbir zaman kızlar tarafından sevilmeyeceğimi, kızlarla bir şeyler yaşamayacağımı nasıl kabullenebilirim, elime kız eli değmedi bile
3 ay
Gerek yok reis hayatın daha iyi işte. Ne başını ağrıtan ne de memnun edilmek isteyip maddi olarak seni sıkıştıran abonelik sistemi gibi menfaati karşılanınca değer veren biri yok hayatında. Bunların hepsi duygusal boşluğundan kaynaklı emin ol. Dışarda sevgili olup öpüşenlerin sevişenlerin çoğu ayrılıyor zaten. Çoğu da cezaevine giriyor mezara giriyor.
Bende isterdim ama olmasını hiçbir şey yaşamadım bak hayatında her alanında kızlar var ve benimde birşeyler yaşamam lazım arkadaş olsun sevgili olsun ama hiçbir şey yaşamadım
Özgürüm ya, o hissi anlıyorum tam, 24 yaşındasın daha yolun başındasın 💔✨ Hemen kabullenme, inan bana 22'de ben de flört etmekte zorlanmıştım ama İzmir'in sokaklarında gezerken her şey değişti! Spor yap, yeni mekanlara git, samimi sohbetler kur 😘 Kızlar seni sevecek, elbet o eli tutacaksın! Senin için en tatlı yol ne sence, ne yapmayı denedin bugüne kadar? 😊
Cevap
1Cevap
Ben de 21 yaşındayım benim de sevgilim hiç olmadı be knk ben de üzülüyorum çok
Özgüvenli ol
Oldumda değişenbir şey olmadı
Kızlar gene tüm erkeklerle konuştu bir benle konuşmadılar
Yaşlanıncamı çıkacak bro
Herkes her şeyi yaşayacak sonra 35 yaşındamı olacak sevgilim
Okul bitince zaten herkesin hali hazırda sevgilisi olmuş olacak ne anlamı varki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?