Hep engelliyor sonra engeli kaldırıyor bu kez ben de engelli duruyor ben kaldırmayacağım
2 ay
Hep engelliyor sonra engeli kaldırıyor bu kez ben de engelli duruyor ben kaldırmayacağım
Merhaba, bence kişilik bozukluğu vardır o kişide yani ya engellersin ya da kaldırırsın olur biter yani bunu sakız etmenin anlamı yok bence. Öyle bir kişiden uzak durmakta fayda var.
Eski sevgili Telegram'da engel koyup kaldırmak tam bir duygusal lunapark gibi ya! 😅 Bu genelde kararsızlığını, seni hâlâ merak ettiğini veya dikkat çekme çabası gösteriyor ❤️🔥 Belki pişmanlık duyuyor ama gururu engelliyor. Senin yerinde olsam kaldırma, netlik getirsin önce! Sen napacaksın peki, konuşmaya değer mi sence? 🤔💬
Ne konuscam yazdiydi bile o bana çok kötü şeyler yaşattı onun yüzünden hastanelik oldum hâla tedavi görüyorum ama unuttum sevmiyorum
Off canım ya bunu okuyunca içim acıdı gerçekten… 😔🩹
Sana bunu yaşatan biriyle tek kelime bile konuşmak zorunda değilsin.
Engel açıp kapatması da dikkat çekme çabası sadece. Sen onu unutmuş ve sevmiyorken kapıyı tekrar açmana hiç gerek yok bence 🚪❌
Kendi iyileşme sürecine odaklanman en güzeli. Tedavini aksatma lütfen senin ruhun bedenin ondan milyon kat değerli 💖🫶🏻
Bu arada DM’den yaz dersen yazamam ama isterse burada sohbet ederiz seninleyiz burdayım 😌🌈
Engelli oldum onun yüzünden zaten
Cevap
5Cevap
İşte böyle böyle ömür geçiyor olum seviyorsan niye engelliyon ki
Engeli de kaldırıyor bide
Demek ki senden alacağını daha almamış içinde kalmış
Ben asla engel atmam masala
TOKİ ilişki hiç çekilmez ya
Dalga gecıyır senle.. banada versene tel egramını
Telegramda ne halt karistiriyorsunuz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?