Sevgilimle evlenme konularını konuşuyorduk çocuğumuz olursa ismi Emir olsun dedim. O da hayır Emir olmasın eski sevgilimin adı dedi. Sinirlendim hala eski sevgilisini anıyor, unutamadı diye düşündüm kavga çıkarttım. Haksız mıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle evlenme konularını konuşuyorduk çocuğumuz olursa ismi Emir olsun dedim. O da hayır Emir olmasın eski sevgilimin adı dedi. Sinirlendim hala eski sevgilisini anıyor, unutamadı diye düşündüm kavga çıkarttım. Haksız mıyım
Bende ileride isim olarak eski sevgilimin adını tercih etmem. Çünkü bana çok ağır şeyler yaşattı, sevgiyle bir alakası yok çünkü sevilecek ya da unutulamayacak biri değildi ama derin yaralar bıraktı. O yüzden başka bir sevgili bile yapmadım insanlara güvenemediğim için. Yani düşünmeden, sorgulamadan sonuca varma.
bak haklı olabilirsin ama hala eski sevgilisinin etkisi var ki böyle diyo diye düşündüm. Bide sonradan ne saçmalıyon sen diye tepki gösterdi ona ayrı sinirlendim sakin bi üslupla konuşsa sıkıntı yoktu
Nasıl ki sen düşünmeden sonuca varmışsan o da sinirlenerek konuşmuş haklı olarak
az önce bişey olmamış gibi günaydınnn askım yazmış. Buna daha çok sinirlendim şimdi zor tutuyorum kendimi kızın kalbini kırmamak için
kız haklı gibi bir yerden. Onunla neler yaşadı bilemezsin. Psikolojisi. Sana insan gibi söylemiş. Her emir dediğinde hatırlaması iyi mi? Sen bunu sonradan öğrensen çocuğa her gün emir diyeceksin aklına gelecek kız emir diyecek , acaba eski sevgilisini mi hatırlıyor diyeceksin. KAVGA EDECEKSİNĞZ EMİR GEL DİYECEK. Sende diyeceksin ki bana nispet olsun diye yapıyor.
Belki de sırf bu yüzden kavga edecek şiddet gösterecek çocuğu bile sevemeyeceksin.
Hey canım, vallahi sinirlenmende haklısın ya, eski sevgiliyi bu kadar canlı tutmak hiç hoş değil 😠💔 Evlilik hayalleri kurarken birden o isim patlaması fena koymuş seni. Ama kavga yerine sakin sakin "Bu isim neden bu kadar özel?" diye sorsaydın daha iyi çözülürdü belki. Ben olsam unutmadığını düşünürdüm, sen ne yaptın sonra? Anlat bakalım, birlikte çözelim ❤️😘
Cevap
2Cevap
Oğlum aklın mı yok geniş misin sen ayrıl gitsin sana eskiden bahseden birinden hayır gelir mi
kanka ayrılcam zaten yorumlara baksana kız haklı diyolar. Bunlar ne yaşıyo
Oğlum sen bunlara ne bakıyorsun bizim milletimiz asimile oldu erkekler erlik duygularını yitirdiler topumumuz deyyus dolu sosyal medyalarda görmüyor musun adamın karısı sütyenle külotla fotoğraf video paylaşıyor altına bir ton adam sapıkça şey yazıyor kocası hiç bir şey demiyor sen bu insanların sözüne ne bakıyorsun boynuzlu musun bunlar kafayı yemiş entellektüel olcaz diye alayı g*vat oldu
la harbi mk bi an kendimi sorguladım da şu yorumun iyi geldi sağ olasın valla. Az önce bişey olmamış gibi günaydınnn askım yazmış. Hem suçlu hemde ben tepki gösterince ne saçmalıyon diyo. beni manipüle etmeye çalışıyo heralde
Dostum bak bu devirde her kafadan ses çıkıyor hele sosyal medyalarda bazı erkek hesapları kadınlar üzerine saçma sapan tavsiyeler falan veriyor😂 çok değişik g*vat dolu olan bir devirdeyiz ama sana söyleyeyim eskiden bahseden kızdan hayır gelmez onun oralarda bir yerlerde unutamadığı şeyler vardır sana bunu teklif eden bir kadın net 0*osbudur bir akşam evine işten dönünce kendi yatak odanda bu elemanı başkasıyla bulursun bunu sineye çekmek deyyusluk kardeşim ikincisi zor bir kadın yoktur seni seven kadın kolaydır aksine zoru kolay eder sana kavuşmak için odak noktası sensindir kaybetmekten korkar eğer bir kadında bu yoksa seni sevmiyordur bu tarz kadınlardan uzak dur sana zoru oynayan manipülasyoncu ve en önemlisi 0*rsbulardan bu kız resmen ben 0r*buyum diye bağırıyor haberin olsun
Bak sana bir yaşanmışlığımı anlatayım benim bi konuştuğum kız vardı eski sevgilisini biliyordum adı Ali' ymiş bir gün müzik dinliyoruz bana uyan alim parçası açtırdı başta dikkat etmedim bende açıyorum sonradan aklıma geldi sinirlenmiştim aramız bozulmuştu kız ben o niyetle bunu istemedim kötü niyetim yoktu aklıma bile gelmedi falan diye açıklama yapıyor tabi benim içime kurt düştü bir kere olayı kapatmış gibi yapsam da bir kaç oyun çevirdim ve günün sonunda aldatıldığımı öğrendim hemde bil bakalım kimle kızın eski sevgilisi mk😂🤣
bide bana diyor ki unutamasaydım engelini açardım. Açıklamaya bak mk jdoamdmxsl bende inanıcam bişey olmamış gibi devam edicem yok öyle güzel kardeşim olmadım şu zamana kadar şükürler olsun. Zaten bana ilk kendi mesaj atmıştı tipimi beğenip de. Öyle tanışmıştık bi kaç gün konuştuk hoşlanıyorum ayaklarına girdi ben bişey hissetmiyodum sonradan hissetmeye başladım. Kendime bu saygısızlığı yapmam sevsem bile bitiririm. Aldatmak kadar saçma bişey yok zaten unutamadıysa yeni bi ilişkiye başlamak yerine baştan eskisiyle deneseymiş. Karakter yoksununa bak aga sende güven problemi de yaratmıştır bu olay travma olmuştur. Bu mk mallarına iyi davranılmaz kötü davranıp süründürürsen sana aşık olurlar unutulmaz olursun çoğu kadında öyle
İster istemez insanlara karşı bir güvensizlik yaratıyor tabi kardeşim bu tarz şeyler insanı değiştiriyor bende çok değiştim özellikle kadınlara iyi niyetimi kaybettim diyebilirim senin elemanın özrü kabahatinden daha büyükmüş net bir şekilde günün sonunda üzer bu kız seni uzak dur yolunu ver çok iyi kadınlarda var dostum karakterli kadın hiç yok değil önemlisi böyle birini bulmak kaşı gözü önemli değil karakterliyse o kadın sevilir böyle birinin peşinde olmak lazım oynaklarla gönül işi olmaz
haklısın aga sağ olasın allah senin de gönlüne göre versin
Haksızsın tabiki. Kendisi Emir olsun deseydi bu sefer de diyecektin ki eski sevgilini unutamadın mı başka isim mı yok
olm anlamıyo musunuz eski sevgilisinin ona bişey ifsde etmemesi lazım. Etki etmemesi lazım nötr kalmak lazım
Ya kardeş başka isim mi kalmadı taktıgın şeye bak. Belki hatırlamak istemiyor niye zorluyon
Ne alaka bos yere bahsetmemis ki?
Bir de dusunsenw cocugunun adinin Emir oldugunu ve sonradan bunu ogrendigini falan? Cok kotu olurdu bence
la niye kötü olsun eski sevgili sonuçta geçmiş geçmişte kaldı. O ismin ona bişey ifade etmemesi lazım hani akla gelir insanlık hali benim de gelirdi ama demek istediğim etki etmemesi lazım
s. alak misin sen kanka... konuyla gayet alakali bi yorum yapmis kiz ne anlatiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?