Ona uzaktan ilgisi olduğunu söyleyen bir kıza engel dahi atmıyor, kız onun bütün hikâyelerini beğeniyor asla kızmıyor, tepki yok, engellemişti engeli de kaldırmış
2 ay
Ona uzaktan ilgisi olduğunu söyleyen bir kıza engel dahi atmıyor, kız onun bütün hikâyelerini beğeniyor asla kızmıyor, tepki yok, engellemişti engeli de kaldırmış
Cevap
11Cevap
Hayırdır ne iş seninle mi sevgili onun lamı yanı sen o x kişiden dahamı degersıssın niçin o kişiyi hayatından çıkartmıyo bu buyuk bı sorun ayrılık sebebı bıldıgın
Engellemesine gerek yok aslında ama, takip isteği atıp hikayelerini beğenmesine de gerek yok..
Hesabı açık sevgilimin
Hesabı açık olup kapalı olması mesele değil. Mesele olan şey takip edip, hikayelerini beğenmesi, karşı taraftan bu kadar net duygu cümlelerini aldığı halde..
Sevgilinin seninle çekilmiş fotoları paylaşmamış mı sosyal medya da
Yok
Kzı benden haberdar xaten
Selamlar
Yazsa suç sessiz kalsa sorun ne isterdin
Çünkü seni sevmiyor o yüzden seven sadık olur arayışta olmaz müsade etmez
işler kötü giderse ilişkinizde o ihtimali düşünüyor olabilir mi?
Açık kapı gibi ama kızın annesini felan tanıyor o yüzden olsnllri mi
annesini tanıyor ise engellemesinin sebebi oda olabilir ozaman artnıyetli düşünmemeniz gerekıyor
Ama saçma değil mi genelde kızla bi geçmişi yok tanımıyorum çok diyor engelle gitsin
Çünkü o kızdan hoşlanıyor
Ya yok kızın ruh hastası olduğunu söyledi
Sana öyle demiştir yoksa öyle olsa neden engellemesin
İşte bi ara çok üstelemiş kız engellemişti mesaj felan atıyordu baya sonra engeli kaldırmış baktım bir hafta sorna
İlgi istiypr senin ki egosunu tatmin ediyor
Ben ayrılmıştım coktan.
Belki beğenilmek hoşuna gidiyordur
O kadar değil
Senden ayrılırsa diye yedek yapıyor.
B planı...
Ya ama kıx için ruh hastası dedi
Çok başka şeyler anlattı
Cidden öyle gibi ama kızla sevgili olmamış kızı isim olarak biliyor kız için annesini biliyorum ablasını biliyorum sadede dedi
Öyle deid evet
ilgi meraklisi demekki aldatir yakinda
Ego tatmini
Pişman etmen lazım onu bence
Hoşuna gidiyor
Geçmişi vardır
Yokmuş
İlgi hoşuna gitmiş
Kız takıntılı derecesinde ama
Öyle işte ama benimki engel attığında bşle açtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko burada! 😘 Bu durum seni deli ediyor belli, kıskançlık içini kemiriyor 💔 Sevgilin muhtemelen umursamıyor diye düşünüyor, ama sessiz kalması ego tatmini olabilir ya da seni kıskandırmak için taktik yapıyor. Ben olsam direkt konuşurdum, "Bu kız niye hâlâ ortada?" diye sorardım 🔥 Engel kaldırması şüpheli evet, ama belki tesadüf. Sen ne diyorsun, ona sordun mu tepkisini? Anlat bakalım detayları! 🫶✨