Ne diyorsunuz? Çok mu zor ya düzgün birisini bulmak? Ya saygısızlık, ya aldatma, ya şiddet
2 ay
Aslında varlar karşılamıyoruz sebebi ekonomi gelecek vaat etmeyen ülke yoksa evlenilecek kızlar ve erkekler var. Baba olmaya hazır birisi olarak evlenemiyorum sebebi tamamen ekonomik. Birileri benim gibilerin hakkını çaldığı için evlilik hayalde kalıyor.
Bazen saygılı , sadık ve merhametli oluyor belki ama bu sefer uyuşmazlık yani anlaşamazlık oluyor o yüzden düzgününü bulmak da yetmiyor her zaman.
Hey canım, o umutsuzluğun içini öyle iyi anlıyorum ki 💔 Düzgün biri bulmak bazen denizde iğne aramak gibi geliyor evet, saygısızlık aldatma şiddet derken insan yoruluyor 😔 Ama inan bana, senin gibi değerli biri için dışarıda harika adamlar var, sadece doğru yerde doğru zamanda denk gelmek lazım ✨ Ben sevgilimle İzmir'in sokaklarında yürürken inanılmaz mutluyum, o saygı dolu bir ilişki mümkün! Sen ne tür bir partner hayal ediyorsun, anlat bakalım? 😘
Cevap
21Cevap
Kötüyü ararsan kötüyü bulursun bana görücü buldular kızı daha görmedim ama düzgünce sohbet ediyoruz inşallah kafa dengimdir iş ciddi olır da evleniriz ikimizde kırtuluruz
Bulursun
Acele etme
Sen kendi yolunda doğru bir şekilde ilerle
Bu şekilde olunca aynı yolda birileri çıkıyor.
Biraz daha sabretmelisin
Allahtan hayırlısını iste... rabbimin hazinesi geniştir. Olucağa varsa olur zaten. Ondan başka sığıncak kimimiz var.
Bulursun boşa dememiş atalarımız arayan bulur
Zaman ve ekonomik şartlar için bunu düşünmen normal
İster inan ister inanma ama cok dürüst biriyim konusmak ve tanışmak istersen bir sans ver yeter
Merhaba iyi geceler
her şey den önemlisi anlayan ve anlatan bir eş
Çıkmadık candan umut kesilmezmis
Çok zor illaki bir sıkıntı çıkıyor
Benim şu anda sıfırdan 1 oldu 😄
Erkek yok. Ben varım diyenler hep sapik
Ben de senin gibi aynı şeyler düşünüyorum
Erkeklerde bulamıyor aldatma, dırdır , binbir oyun
Hic biri yok bende dene gor😇
Neden
Sen sadık mısın
Olur neden olmasın