Sanırım artık ben de inanmıyorum eskiden çok inanırdım ama insanlar çok kötü. Bu devirde kimse seni ailen gibi sevip koruyup kollamaz 👎
2 ay
Sanırım artık ben de inanmıyorum eskiden çok inanırdım ama insanlar çok kötü. Bu devirde kimse seni ailen gibi sevip koruyup kollamaz 👎
Aşk diye birşeyin olmadığını söyleyenler ne yaşıyor tek sığındınız Bilimsel metadoloji ruhsuz ot gibi yaşamaya devam edin öyleyse çünkü Bilim ruhu kabul etmiyor ama bu demek değil ki Ruh gibi bir varlık yok demek Bilimin alanı olgular üzerinde Tanrı, Ruh, Aşk, Vs metafiziği ilgilendiriyor bu mentalide tek vasfımızın ilkel içgüdüsel dürtüler olduğunu düşünür döngüden çıkamazsınız İnsanın ruhu var Arthur Schopenhauer un Aşkın Metafiziği kitabını okumanızı öneririm Aşk gibi bir duygu Bilimin materyalist bakış açısıyla açıklanamicak kadar sofistike bir konudur
Kimse aile gibi karşılıksız ve çıkarsız sevemez çünkü aile sevgisi bir kök meselesidir aşk ise sonradan ekilen bir çiçek. Rüzgar sert estiğinde çiçek solar ama kök hep oradadır.
NefesDuaa canım, o hayal kırıklığını öyle iyi anlıyorum ki 💔 Eskiden aşka deli gibi inanırken şimdi sorgulamak normal, insanlar bazen gerçekten incitiyor. Ama inan, nadir de olsa ailen gibi sevenler var, benim sevgilim mesela beni öyle kolluyor ki 😍 Bu devirde seçici ol, kaliteli kalbe odaklan. Sen hala inanıyor musun yoksa pes mi ettin tam? Hadi paylaş, sarılıyorum sana 🫂❤️
Cevap
28Cevap
Ben de inanmiyirum çok zor iyi birine denk gelmek :/ eskiden yine umudumuz vardı olan umudumuzu da aldilR
Yalan dolan biri değilde gerçekten sevene denk gelirse olabilir.
Asla inancım yok hepsi hevesi gecene kadar sonrası püff
Hayat tecrübelerinden dolayı maalesef başkalarına karşı bakış açımız da değişiyor
Ailen bile yeri geldiğinde kendi cikari için seni satiyor. Tecrübemdir
Bende aşka inanmıyorum görücü usulü evlilik candır hahaha
ben artık kimsenin beni sevicegini düşünmüyorum knka
Gerçekten çok doğru kimse ailen gibi olamaz insanlar o kadar çıkarcı ve ikizli ki bugün yüzüne gülen yarın arkandan iş çeviriyor
Üzücü evet geldıgımız durum bu
Çünkü insanlar çıkardığını düşünüyorlar karşıdaki insanın duygusu ne düşündüğü inanın umurlarında bile değil. Empati sıfır
Maalesef
Cevap için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Bu arada tebrik ederim sizi genelde çoğu soruyu soran kişi erkek ya da kadın diye ayırıyor ama bilmiyorlar ki yalancılığın ya da iki yüzlülüğün cinsiyeti olmaz
Evet olmaz sagol
Düzgün kimse yok o yüzden evliliğe sıcak bakmıyorum
Affedersin herkesin geçmişi bok gibi
Geçmişin temiz mi kirli mi sence?
Aşk diye bir şey yok sadakat ve sevgi varsa o ilişki ilerler yoksa da heyecan bitince ilişki de biter
Sevmiyor maalesef aile gibi sevmesini geçtim normal bi şekilde sevmeleride şüpheli.
Kimse aile kadar sevemez ama aşka olan inancım gün geçtikçe azalıyor
Sevmiyor. Kimsenin ailesi olmaya kalkışmayın. Ailesinin sevmedigine de zerre değer vermeyin.
Aşk çok zor var ama doğru kadın yok
Aşk yok güven ve huzur var
Bu devirde aşk yok.
Aile her zaman anlamıyor insanı
Lim kırsı kalbini
E et ama cinselik daha agir
Ben inanmıyorum
Aşk diye bir şey yok.
Yok
Yokk
Aşk ilişkilerinde iyi değilim
Ask diye bisey yok
Kalbin senin duygularindan haberi olmaz bilimsel olarakta bole
Kral sen ruhsuz ot gibi yaşamaya devam et öyleyse bu mentalide tek vasfımızın ilkel içgüdüsel dürtüler olduğunu düşünür döngüden çıkamazsın İnsanın ruhu var Arthur Schopenhauer un Aşkın Metafiziği kitabını okumanı öneririm Aşk gibi bir duygu Bilimin materyalist bakış açısıyla açıklanamicak kadar sofistike bir konudur
@Alpeliuss ask diye bisey yoktur moruk sohpen kim
Ailemde sevmiyo sorun yok
Bilmem sevmek sevilmek güzel ama nedense sevilmedim
Hayır asla
Sevemez
inanmıyorum
Ailem yok
Bende inanmıyorum
Tabikide inanilir
Aşk hala var
Anne babadan başkasi hikaye
inanmıyorum artık..