Seviyorum ama uzak mesafe var şu an çünkü askerde. Ailem de tekrar konuşmamızı istemiyor. Ne yapayım?
2 ay
Seviyorum ama uzak mesafe var şu an çünkü askerde. Ailem de tekrar konuşmamızı istemiyor. Ne yapayım?
Cevap
1Cevap
Aileyi dinleyip ilişkiden ayrılan herkegin ve her kızın ayrı ayrı cibiliyetine sokayım insanlara ümit vermeyin. Seviyorsaniz arkasında durun ya da hadi ordan gidin
Tamam da her şeyi mahveden karşı taraf. Beni ağlayıp annemin bu duruma şahit olmasına sebep olan o şahıs. Yani ne yapayım ben buna rağmen onunla devam ettim ama içimde bir kuşku var ailem buna izin vermeyebilir
Belkide doğru olan oydu
Aklına girmişler benimde bu tür şeyler aklıma çok takılır ve sonunda vazgeçilir
Evet ama ne yaparsan yap o senin ailen eninde sonunda zorla da olsa aileni dinlemek zorunda kaliyorsun. Sen ona her türlü iyi gelmissen uani herhangi bor kötülüğün dokunmadiysa onun kafasını karıştıracak herhangi bir şey yapmadiysan o kız çok büyük mücadele vermiştir ailesi ve senin aranda kalmistir. Eğer seninle evlenirse ve bir gün sen ona kötülük yaparsan o ailesine geri donemezdi ve eli kolu bağlı bir şekilde senin yanında yaşamaya devam ederdi bu yüzden kızlar özellikle bu konuda çok mücadele veriyor. Ailesi sevecek mi sevmeyecek mi diye düşünmekten beynini yiyorlar yani abartmıyorum. O yüzden biz bu konuda tüm ciddiyetimizle bakıyoruz olaya. Bende herkese soruyorum bilen birilerine falan. Ne yapmam konusunda da herhangi bir fikrim yok. O yüzden sordum bu soruyu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko modunda dinliyorum seni canım, askerdeki sevgilinle bu inişli çıkışlı durum kalp burkuyor belli 😔❤️ Uzak mesafe zor ama aşk varsa dayanılır, ben olsam sevgimi tartardım – ailenin sözü önemli tabii, seni korumak istiyorlar. Ayrılıp dönmeniz sinyal olabilir, belki yavaş yavaş güven kazanın. Senin kalbin ne diyor, devam mı yoksa ara mı versin? Anlat bana detayları 💕✨