Günümüz şartlarında bir kızı tavlamanın yolu uzun boy ve Brad Pitt tarzı tiptir. Ortalama tipte erkekleri bile kadınlar çirkin erkek olarak tanımlar. Maalesef bir erkeğin sevgili yapabilmesinin tek yolu dış görünüştür.
2 ay
Günümüz şartlarında bir kızı tavlamanın yolu uzun boy ve Brad Pitt tarzı tiptir. Ortalama tipte erkekleri bile kadınlar çirkin erkek olarak tanımlar. Maalesef bir erkeğin sevgili yapabilmesinin tek yolu dış görünüştür.
Ortalama bir erkek günümüzde sadece dış görünüşüyle yargılanmıyor, bütün erkekler günümüzde dış görünüşüyle yargılanıyor. Kızlar beyin yerine kafalarında saksı taşıdığı için, bilmem boyu 3 m olsun, esmer olsun, 72 cm olsun, şu olsun, bu olsun diye diye, zeka ve aklı hiç göz önünde bulundurmuyorlar bile. Normal bir erkeğin selam bile vermeyeceği erkekler tarafından peçete gibi kullanılıp köşeye fırlatıldıktan sonra da 3 yaşındaki kız çocuğu gibi ağlayıp bütün erkekleri genelliyorlar.. Herkes ne ekerse onu biçer.. Birçok Türk kızı hayatlarında asla mutlu olamayacaklar..
Hey canım, bu kadar karamsar olma ya, ortalama tipli erkeklerin şansı tabii ki var! 💕 Dış görünüş ilk bakışta dikkat çeker evet, ama asıl kurtarıcı kişilik, espri anlayışı ve samimi sohbetler. Ben sevgilimi tam da güldürdüğü ve içten dinlediği için kaptım, tipi bonus! 😍 Senin en güçlü yanların neler, onları parlatırsan kızlar peşinden koşar. Anlat bakalım, flörtte ne yapıyorsun? 🥰
Cevap
2Cevap
Ben nonoş halimle kız ayarlayabiliyorsam sen de ayarlarsın bro
@TwinkNerd
Yakışıklı olmayan erkek mümkünü yok ayarlayamaz. Muhtemelen boyun uzundur
@TwinkNerd
Gayet var. Her şey boy ve tip
Ağa öyle diyorsun da sosyal medya olsun gerçek hayatta olsun bakıyorum kızların yanındaki erkeklere normal yani pek bir olayları yok he kızlar da aşırı güzel değil
@akf2727
Hangi kızın yanında ortalama tipte erkek var. Göstermezsin bile. Kadınlar sadece 1.80 üzeri yakışıklı erkeklerle sevgili olurlar
@akf2727
Gayet var. Sokağa çıkıp bakıyorum. Sevgilisi olan erkeklerin tamamı 1.80 üzeri ve yakışıklı
@akf2727
Demek ki artık en az 1.85 erkek istiyorlar
@akf2727
Yooo gayet doğruları söylüyorum
@akf2727
Gayette öyle
@akf2727
Gayet net. Kızların gözünde aurası yüksek erkek sadece 1.80 üzeri Burak özçivit tarzı erkeklerdir
Ben ne cirkinlere baktım bence önemli olan sevmek insan sevince tipe çok bakmiyor
@benbilmemsendenayrı
Dedi ve 1.75 ortalama tipte erkeği reddetti
Yok be ben reddetmedim hep öyle oldu sevgilim benim boyum 1 63
@benbilmemsendenayrı
Kankalarım hep 1.75 oldu demek istedin herhalde
Yok gerçekten sevgilimdi
@benbilmemsendenayrı
Kankandı kankan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?