Hayatında hiç club'a gitmemiş
Hanım hanımcık
Eğitimi güzel
Böyle sevmiyorlar
Ben öyle sayılmam sadece sordum
Hayatında hiç club'a gitmemiş
Hanım hanımcık
Eğitimi güzel
Böyle sevmiyorlar
Ben öyle sayılmam sadece sordum
Bak ben öyle kızları severim bana göre de kızlar efendi erkekleri sevmiyor derdim ama neden böyle düşünüyoruz biliyor musun? Amacı takılmak olmayan evlilik ve güzel bir ilişki olanlar sağa sola saldırmıyor yani mesela 2-3 gün takılıp atmak isteyen insanlar edepli erkeklere veya dediğin gibi kızlara yönelmiyorlar
Haklısın
Peki sen öyle erkekleri mi seviyorsun ortamci 2-3 gün takılan erkekler mi seni sevsin istiyorsun
Ben zaten evlilik düşünmüyorum.. sevseler nolur sevmeseler nolur. Takılıyorum. Eğleniyorum.
Ama eskiden çok hanımefendi biriydim. Kimse de sevmezdi. Erkekler yanımda gerilirlerdi. Garip
Tamam işte onu diyorum erkekler seni kullanmak istiyor hanımefendi birisini kullanamayacagini anlayınca sıkılıyor
Kullanılmak istiyorsan ona bişey diyemem
Biliyorum onu
En azından ilgi alıyorum:)
Ama sevmek isteyen erkek yokkk eskidende yoktuuu yaniii eğlen coşş
Sen bilirsin ama bence yanlış düşünüyorsun bak bende böyle düşündüm bir ara ama iyi bişey değil
Yahu sevmek isteyen yokki
Yalnız sap mi takılayım ömür boyunca
İlla çıkar birisi kızsın sonuçta erkekler napsin hiç bakan yok bize
:) vardır ama kadın oldukalri için adım atmak istemiyolardir.
Oda doğru bende çok utangacim ama
Erkeğe yakışmaz hiç bir kadın sevmez utangaç erkek bunu unutma. İlk adımı atamayan erkek tercih edilmez.
Ya nasıl aticam işte hayat öyle bişeye döndü ki insanlar la iki dakika konuşacak kadar samimi olamıyoruz ki mesela bizim üniversite de çok saçma bir sistem vardı üstten ders aldığımızda dolayı herkesin dersleri sınıfları karışmıştı kimse tanışmadi adam akıllı
Merhaba merhaba diyecek kadar bile samimiyet oluşmuyor e haliyle de kıza gidip merhaba diyemiyorum
Çok haklısın. Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Kafelerde filan tanisilabiliyor
Tam tersine erkeler o tarz kızları sever
Diskodan hergun başka erkekle çıkan kız günü birlik takilmalik dir
Sürekli yanlış insana denk gelmiş olmak bütün erkekleri o kategoriye sokmaz
Diş görünüş zaten kişiyi ele verir
Gece hayatı olan gece hayatını seven birinden bir gelecek bulamassin
Gece hayatı olan biride zaten disko partilerden arar kendi gibisini
Hanım hanımcık olması ona sıkıcılık katmamışsa böyle kızlar gayet de seviliyor, hatta böyleleri seviliyor böyle olmayanlar la eğleniliyor. Erkek hangisini istiyorsa tercihini ona göre yapıyor.
Valla 32 yaşındayım kimsede beni sevmedi ki çok eğlencelisin diyolar
Benim erkek arkadaşım bile olmadı.
Ayy canım, erkekler illa "hanım hanımcık" tipleri sevmezler ya, çeşit çeşit insan var sonuçta! 😏 Bazıları club enerjisi, spontane kızları deli gibi sever, çünkü hayatı renklendirirsin senin gibi. Ben de sevgilimle ara sıra dans pistine vuruluyorum, eğitimin güzel olması bonus zaten 💃❤️ Senin gibi enerjiksen kesin hayran kitlen boldur! Peki sen ne düşünüyorsun, club'lara gitmek mi istiyorsun yoksa chill kalmak mı? 😘
Cevap
26Cevap
sahsen benim de tercihim bu ve benzeri ozelliklerden yana ama boyle bi genelleme yapmak dogru degil. yasam tarziyla zevklerle alakali tamamen. eglenmeyi seven sosyal hayati hareketli olan bir erkege bahsettigin profil gayet sıkıcı gelecektir.
Çok haklısın daha çok görsel varlıklarlar çünkü daha çok bunlar ön planda oluyor izlenimlerim de bu yönde maalesef tabi böyle olamayanlarda var ama azınlık diyebiliriz
Tam tersine senin gibilere evlenmelik görüyorlar da ben sana bağımsız bir soru sormak istiyorum ilk adımı erkek mi atar kız mı utangaç erkek olmaktan nasıl kurtulabilirim hani bazı kızlara tanışma teklifi etsen ya manitam var diyor ya birini bekliyorum diyor kimin ne olduğu da belli değil ki
Utangaç olmazsan kimse seni garipsemez. Bu
Ya işte 28 yaşına geldim nasıl bunu atlatabilirim aslında dün iki kızın bulunduğu masadaki kızlara açılmıştım tanışmak için ama kabul etmediler ben de tabi ısrar etmemiştim hayır ilişki geçmişi olmayan kız kalacak mı böyle giderse yaşım da geçiyor
Geç kalmadan farkı kapatmak istiyorum ne yapmalıyım çekinmemin bir diğer sebebi sapık damgası yeme şüphesi
Kızlara mı? Nasıl ya? Tek kıza değil yani.
Tek kıza da hani genel olarak sordum
Oha genel olarak sorduysan tabi kabul etmezler delirdin mi sen ya
Peki ya tek bir kız için
Tam tersine bar pavyon kulüp dolaşan kadın tiplerinden tiksinirim 34 bedeni ise yaş aralığında doğru ise bul beni bebeğim
Nerde görüp sevecek acaba? Balkonun altından geçerken mi
Sosyal olmak lazim
Onların amacı başka oluyor ve bu kız da bize yüz vermez diyorlar zaman kaybı görüyorlar
Evet.
Sevgi isteyen erkekler asosyal ama galiba
Yani aralarında öyle bir ilişki yok da asosyal olan daha ne istediğini bile bilmez, girişken olan da genelde playboy tipler çapkın yani. Sen dediğin gibiysen boş ver gerekirse görücü usulü evlen
Ben bosvermişim
Erkeklerin çoğu dediğin profildeki kızları sever bence.
Yooo gerçek hayatta sevmiyolar bence.
Seviyorlar ya. Evlilik düşünen erkek direkt o profili aramaya başlıyor
Evlilik düşünen 100 kişide 1 artık:)
O kadar az değil ya abrtma 😄
Ahhahahahha haklısın 😀
Sen düşünmüyor musun?
Düşünüyorum ama yokkk işte. Sevgi isteyen yok. Hep takılmak isteyen var.
Evet herkes takılmak istiyor ciddi düşünen düzgün birini bulmak kolay değil
Bende takilcam banane ya.
Uzaydan mı gelcek nerden gelecek evlenilcek erkek. Yok işte.
Beni bulamiyosa napim yani.
Sen de takıl o zaman belki öyle bulursun 😄
O zaman da eğlenilcek insanlar olur
Belli olmaz ya akışına bırak canın ne istiyorsa onu yap
Erkekler güzel kardeşim olmuş. Piyasa kızı gibi takilirsam elbet seven aşık olan bile olur
Kavat*
Günümüz ortamı biraz değişik evet
Öyle. Hayran oluyolar piyasacılara duygu besliyolar. Mall bunlar
Olmayan da çok ama sen onlardan bulmaya çalış
sevilir de, herşeyi sosyal medyada paylaşmadıkları için bilemezsin kolay kolay..
Aq böyle bır kız yok çoğu dahil zeki olanlarda evden çıkmıyor nasıl taniscaz aq
Böyle kızlarla evlilik düşünürler ama diğerleriyle eğlenmek hihihihi boş yapmak daha cazip gelir onlara
Sen neden sevmiyorsun
Ben seviyorum
Bnde seviyorum g zden bir cikarmsin
O tarz kizlar sıkıcı olabilirler
Öyle arkadaşlarım vardı bence sıkıcı değiller komikler
Komik, eglenceli, tatli olmalari ayri bir konu, karakteristik ozellik onlar herkeste bulunmaz. Ama diger bahsettigin seyler kisinin kendi tercihleri ve bazi erkeklere sikici gelebilir. Adam kiz arkadasi ile gece clube gitmek istiyor ise ne yapacak?
Bilmiyorum olabilir. Genellikle değerleri olur evlilik düşünenlerin veya sevmek isteyenlerin onun için dedim
Benim wradigim kız öyle işte
Ahlak ve karakter sahibi olan sevilir
Gerzikali oldukları icin
Ya benden kendinden bahsediyorsun sanıyorum
Erkekler damacanayi bile seviyor. Çok şey etme
Çevreni değiştir. Baktığın tipleri ya da
Kim demiş sevmiyor
Eskiden öyleydim ve sevgilim bile olmuyordu
Ama niye :) gerçekten olmamıştı. Erkekler beni görmezden geliyordu.
E anlat merak ediyorum:)
Tamam onu biliyorum zaten de...
Bir tane bile sevgi isteyen erkek yoktu yani..
Kötü değilde. Yok yani yok ben bulamadım ki.
Çok asosyaller galiba. Evlerinden cikmazlarsa nasıl tanisabilirdik
E abi doğru ama yani. Biraz sacmalamiyo musun sencede 😂😂
Kapını çalıp tanışabilir miyiz demicek kimse.
Biraz akıllan 😀
E o zaman kimseyi bulamazsın :)
olur mu
Seviyorum boyun kaç
Bence ideal kadın böyle olmalı
😁😁😁😁😁
Severiz
Sanmıyorum aenin düşündüğün gibi olsun
Ben severım. burdayım
Severler
Severler
Sen nasılsın