24 yaşındayım, 4 yıldır evlenmeyi düşünüyorum sizce neden olmuyor? Evet, nasip işi biliyorum ama hiç umudum kalmadı, arkadaşlar gençsin demeyin, 40-35 yaşında gelinlik giymek istemiyorum.
2 ay
24 yaşındayım, 4 yıldır evlenmeyi düşünüyorum sizce neden olmuyor? Evet, nasip işi biliyorum ama hiç umudum kalmadı, arkadaşlar gençsin demeyin, 40-35 yaşında gelinlik giymek istemiyorum.
Çünkü bu zamanda evlilik zor. Özellikle genç yaş erkek için. Belli yaşın üstü olsa sen beğenmez kabul etmezsin. O yüzden sadece sen değil senin yaşındakiler için zor.
Kriter koymasan evlenecek biri mutlaka olur ama kritersiz de evlilik olnaz. Mutlaka isteyeceğin veya eleyeceğin özellik olur
34-36 en yüksek onun üstünü istemiyorum
Evet benim yaşıtlarım malum henüz toparlayamıyor ekonomiden ötürü
Hey tatlım, 24 yaşında evlilik hayali kurman o kadar doğal ki, 4 yıldır beklemek insanı yorar gerçekten 💔 Biliyorum nasip işi ama umudunu kaybetme, belki doğru kişi tam köşeyi dönerken kaçıyor! 😘 Ben 23'üm ve sevgilimle de acele etmiyoruz, kaliteli ilişki önemli. 35'te gelinlik giyersin hala taş gibi olursun, inan! Senin kalbin ne diyor, en son ne yaşadın bu hayalle ilgili? ❤️✨
Cevap
24Cevap
Evde kaldın 😀 olur ya oda olur bı baktın evlenmişsin yani biraz hayatı kovalayim aşkin içine girmen lazım ya da boş ver evde kal sen 😀
Kaldım sanki zaten 🥺🥺
Yol la daha gençsin nerde kaldın bekle bı tane çıkar baktın olmadı seni Esra Erol yolariz sıkıntı yok ben haledrim yol falan her şey bana ait düyüne çagir yeter😀 tabi şaka yapiyorum ama bence daha gençsin istesen evlenebilirsin yani her şey geç olunca kötü olmuyor bazen beklemek en güzel mutlu hayatı yaşamak demektir
Evlenmek istiyorsun ama birileriyle tanışma çaban var mı? Evde oturarak zor
Evde oturmuyorum da karşıma da çıkmıyor
Ben de çok istemiştim. Gitmedim dans hobi kursu sosyal ortam kalmadı ama olmadı. Yaş geldi 35 e bu saatte sonra da olur mu bilmiyorum.
2 yıl 4 ay 12 gün 5 saat 25 dakika 45 saniye sonra düğünün baslicak
Hahahaha
Olur inşallah şansın bahtın açık olsun
Ya çok teşekkür ederim ☺️
Acelen ne ki, henüz 24 sün
27-28 de evlen
Ya hayır şimdi istiyorum ya
Olur evladım daha 24 yaşındasın neyin acelesi stresi bu
30-40 yaşında mı evleneyim amca
Nolcak yeğen her yaşın ayrı güzelliği var
Olmaz 40 yaşında beşik sallayamam şimdi doğurup büyütüp o yaşlarda spora gitmem lazım
Bir oğlum var yeğenim yakışıklılar yakışıklısı 27 yaşında işi gücü yok çalışmakta istemiyor ona bakarsan istersen aranızda yapayım
Ooo hayır işlemek isteseydim 40 tane kocam olurdu amca yakışıklı olsa ne yazar suratı para basmıyor geç sen o işleri yürrrüüü
Ağzın lafta yapıyor yeğenim
40 35 yaşında istesen de gelinlik giyemezsin zaten oldu olcak bide ayağında gümüş hal hal
Bence haklısın ama bazen çok istediğimiz şeyler olmayabiliyor zamanında ben hiç evlenmek isterken nasibim çoktu şimdi istiyorum ama yok bazen bahtım mı bağlandı anlamıyorum:))
Düzgün biriysen tanışalım istermisin bende istiyorum
Tanışmak istermisin ciddiyim bende
Her şeyin hayırlısı hakkınızda hayırlısı olsun
Ben şimdiden giydim damat yok
Hahahaha yaa
Evlenmek istiyorum ya
Lan profiline bile yazmis ahhshshah manyak misin kizim
@LordVoldemord değilim evlenmek istiyorum hayalim ev len mek
@LordVoldemord hajajajja herkesin vardır bir hayali ☺️☺️😁
Hshahaha abi kafayi yemisler 😂😂😂
Len gidin evlenip napcaniz
@LordVoldemord evlenmeyip napacaz
@LordVoldemord çocuğum olsun istiyorum kocamı hergün öpmek istiyorum sevilmek istiyorum
Profilnedr gelin koymus 😂😂 bu kadar kendine has evlilik isteyen yoktur 😂😂 soruyu soranin profiline merak ettim
@LordVoldemord kendime gelinlik giydirdim ha yapay zekayla zarafete bak böyle zarif güzel ben nasıl evde kalıyorum ya
Tamam evlenmek isteyebilirsiniz de. Bu kadar bellu edilmez ki 😂😂😂 koca istiyom gel beni al diye cikarsiniz yakind ahdhaja
Lan oha o sen misin?
O kadR güzellikle nasil isteyen yok?
@LordVoldemord Yoo canım burası anonim ondan böyle rahat davranıyorum
Hee reelde boyle degilsini sonra koca nden bulamiyom diyoj 😂
@LordVoldemord ya evlenmek işte
Harika bi profil ya cok güldüm. Az hayatini yasa 27 de evkenirsin
Kötü düşündükçe daha kötü gidiyor
Çok doğru olumsuzu çekiyoruz
Doğum tarihini gün ay yıl yaz tahminde bulunayım
Gizliden çıkarsan atayım mesaj
Çıktım
Mesaj gitmedi bacım istek attım
@Affetmqz 27 de şansın yüksek umarım olur o yaşında.
@Affetmqz diğer şanslı yaşın biraz geç çünkü
@Affetmqz 34 msmsjek ama bunlar tahmin sadece tabi
@Affetmqz yaa inşallah değildir inşallah benim de o yaşı bulmaz ldmdm benim de 27 ya da 34 ldmmdmdö
@Affetmqz yok ben senden küçüğüm ldmdmd ben 26 27 yi beklicem yoksa hep yanlış insanlarla bağ kuruyorum mdmsmdm
acil birini bulmamız lazım
Evey
Boğa burcum yükselen aslan
24 bence tam zamanı
Aha büyük konuştun haahah
Nasip kısmet herşeyin hayırlısı
Çevrende evlenmeyi düşünen erkek adam yoktur.
24 gayet normal bir yaş yahu
Demekki çok görünmüyorsun.
evlenme
Is ciddiye binince araki bulasın
Knk nerelisin
Aylar oldu evliyiz hala dha bsey yapamadık
Erken emeklilik için mi evleneceksin
25 oldum bende aynı soruyu düşünüp duruyorum
Konuştuğun biri var mı
Yok beğendiğim birisi var
Yaz ona
Yazdım fake hesap açıp engelledi sevgilisi vardır bence