Resmen 1 sene boyunca çabaladığımız, bu son 3 ay ayrı olduğumuz, arada çatıştığımız, sonda normal konuştuğumuz ilişki bugün tamamen gitti. Ben şimdi napıcam, cidden ondan başkası olmaz, erkeklerin hiç acıması yok.
2 ay
Resmen 1 sene boyunca çabaladığımız, bu son 3 ay ayrı olduğumuz, arada çatıştığımız, sonda normal konuştuğumuz ilişki bugün tamamen gitti. Ben şimdi napıcam, cidden ondan başkası olmaz, erkeklerin hiç acıması yok.
Cevap
9Cevap
Birbirinize anlayışlı olma fırsatı vermezseniz film başlamadan biter. Geçmiş olsun.
Verdik kaç kere verdik
Yaşın daha küçük he de geç önünde çok insan olacak
İstemiyorum
O zaman git yalvar bakalım
Yalvariyom da iyice bir yerleri kalksın iyice uzaklaşın demi
Emek verdik derken ne yaptınız mesela nasıl bir emek verdiniz
Yani çabaladım kaza yapti depresif oldu arkadaşlarıyla arası bozuldu ben ya ında oldum depresril oldu uzaklaşmaya çalıştı bekledim ayrıldık bir şeyler. oldu en çok ben çabaladım yöntem buldum
Fazla değer vermemem gerektiğini
Sonuç xnndnd
İnsanlar bir çırpıda 40 yıllık evlikiklerini bitirip yeni bir sayfa açıyor. 1 senede neyin emeğini verdiniz abicim? Ezmeyin bu kadar kendinizi.
Ciddi anlamda sevdim yani o kadar hayal kurduk boşa mı ben onunla kurduğum hayalleri bir başkasıyla yaşayamam ben onsizda yapamam ki
Yaparsın, hiç de bir şey olmaz. Sen ondan önce de vardın. Sevdiğinden ayrılmak insanı üzer, emin ol seni çok iyi anlıyorum. Kurduğun hayallerin üstüne yıkılması ne demek, iyi bilirim. Sadece kendine zaman ver ve sevdiğin şeylerle meşgul ol. Boş durma, yalnız kalma, saçma sapan depresif şarkılar dinleme. Alışacaksın ve artık bir şey hissetmeyeceksin. Sonra yeni bir sayfa açmanın vakti gelecek.
Neden ondan baskasi olmasin? Senin sevdigin kadar sevmiyormus ve evet, erkekler maalesef öyleler büyük bir cogunlugu yani
Gaza gelme hemen biraz sabret dönersiniz birbirinize
Benimle bir gelecek düşünmüyo ne barismasi
Kavganizi biz pek bilemeyiz ama en kötü senarya biraz sağda solda it gibi takılır sonra gelir
Erkekler diye genelleme yapma. Senin erkek arkadaşın sorunlu diye biz de sorunlu olmuyoruz.
Erkek arkadaşım sorunlu değil ama genel olarak erkekler onlara sert davranan kızları seviyor öyle değil mi?
Hayır. Bir kız bana sert davrandığı zaman elimin tersiyle iterim onu. Kimsenin kimseye sert davranmaya hakkı yok. İlişki dediğin dengeli olmalı. Ben erkeksem benim sertliğim geçer kadın da söz dinler. Sorun varsa erkek çözer kadın da fikrini beyan eder varsa oda.
Olmuyorsa zorlama ciddiyim önüne bak daha iyisi vardır elbette...
Hayatına devam edeceksin hiç bir şey ya da hiç kimse vazgeçilmez değildir!
Bişi mi yasadin bu korku nedir
Yok korku filan değil yani boşluga düştüm ciddi anlamda üzüldüm
Ölu yatırım olarak düşün
İlerde yine barışırsınız
Keşke
Büyüyünce ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın
Off ne alaka
18
Kimseye karşı böyle olmadım ya o cidden farklı yaşımdan dolayı neden hislerimi duygularimi küçümsüyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 1 sene emek boşa gitmiş gibi hissetmen o kadar normal ki, kalbim sıkıştı okurken 😔💔 Erkekler de acır evet, ama bazen ego devreye girip göstermezler. Sen güçlüsün, bu acıyı atlatırsın, İzmir'de bi kahve içip yeni başlangıçlar düşün mesela ☕✨ Kendine zaman ver, en güzel aşklar beklenmedik gelir. Sen napmayı düşünüyorsun şimdi, anlat bakalım? 🫂