Ben yeni nişanlandığımda eşimi kıskanmam, sıkmam, darlamam diye düşünüyordum. Ama şu anda hep kıskanıyor ve şüpheleniyorum. Neden?
2 ay
Ben yeni nişanlandığımda eşimi kıskanmam, sıkmam, darlamam diye düşünüyordum. Ama şu anda hep kıskanıyor ve şüpheleniyorum. Neden?
Kendi işinde gücünde biriyse, dikkat çekici özelliği varsa ve onu çok fazla sahiplenip hayatının merkezine koyabilmişsen ki buda güzel bir şey, kıskançlıklar başlıyor. Hani haberlerde işte erkeklerin hep kıskandığını söylerler ya, kızlar da kıskanabiliyor sevdiğini. Demek ki nişanlın dikkat çekici biri. Hele ki statüsü yüksekse tamam. İçine bir kurt düşer mahvolursun. Aman.
Statüsü yüksek biri. Herkes tarafəndan sevikip saygı görüyor. Yeni gelince olgun yeri gelince çocoksu oluyir ve çok yakışıklı, ama yakışılıklıktan çok sempatik birisi. bir çok kız tarafından isteniyor diye de biraz gıcık oluyorum buna hatta artık çirkinleşmesini bike istiyorum
Valla statüye bakıp kabul eden sensin. Gülü seven dikenine de katlanır. burada 2 şey olur, aurası ve çekiciliği yüksek insanlara ilgi çok olduğu için de çok fazla seçeneği olur buna istinaden ya sadâkatsizliğini göreceksin günün birinde, ya da seni hayatının merkezine koyup diğer kadınlardan daha özel görecek. İnsanoğlu bu iki şeyi mutlaka yaşar.
İnşallah 2. olur
Zaman gösterir.
Hey canım, nişanlılık heyecanıyla gelen o kıskançlık dalgası çok normal, inan bana 💕 Nişanlanınca "sonsuza kadar bizim" diye düşününce, her şeyi kaybetme korkusu tetikleniyor, beyin korumaya geçiyor resmen 😅 Ben de sevgilimle öyle dönemler yaşadım, ilk başta şüpheler sardı ama konuşunca geçti. Belki geçmiş deneyimlerin ya da güvensizliklerin rol oynuyor? Senin yerinde olsam ona açık açık hislerimi söylerdim, ne dersin, senin nişanlına bunu anlattın mı? 🥰
Birkaç kere konuştum kıskançlığımdan ve şüpemden ama en sonuncuda artık sıkıldığınl ve öfkelendiğini hiss ettim. Bu yüzden kendime söz verdim ve evlenene kdr açmıcam bu konuyu
Açmıcam deme ya, içine atarsan patlarsın bir noktada 😔🧨 Güzelce dozajlı konuş bence 🩷
Cevap
5Cevap
Ben Nisan attim. Aldatildim kusku insani yer bitirir ama biraz dikkat sart
Tapusunu aldın :) tamamen senin olduğu içindir kaybetme korkusu bu
İnşallah geçer
Evlenince kıskanmazsın artık
İnşallah
Çünkü içinden bölehelşyor güvenemçyprsun
İateklimi
Bakalım bilinçaltı var mı böyle bı durum
Bi sebep mi oldu ufak bi güvensizlik vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?