Komik eğlenceli şaka yapan kız mı yoksa ağırbaşlı olgun kızlar mı?
2 ay
Cevap
41Cevap
olgun büyük kadınlar
Erkekleri bilmem ama ben disarda soğuk ciddi ağırbaşlı duruyorum, samimi olduğum kişilerin yanında espiri yapan çenesiz gulen eğlenen biri oluyorum shdjf
Başbaşayken komik espriler yapan ve şımarık ama toplum içinde kraliçe gibi ağır ceza başlı olan kız 🌹
Bı karışık alabilirim ortaya yerine göre şaka yapacak şakayı kaldıracak yerine göre de ağır takılmasını oturup kalkmasını bilecek daha ne olsun
Olgun ağır baslıdan yanayım onlar bnı istermı bılmem ama benım tercıhım bu umarım musmutlu bir aşk hikayesi herkesle olur hoşçakalın 🤗🌹🌺🎈🍫
ağırbaşlı olgun diyorum m@l çıkıyor laubali diyorum altından marilyn monroe çıkıyor artık ilgimi çekene de itibarım kalmadı
Fiziği güzel olsun yeter eğer evlenme niyetleri varsa yerine göre davranan komik oturakli kişiler
İnsanların yanında
Ağırbaşlı ve olgun
Sadece benleyken ve evimizde
Eğlenceli
En güzeli
Bence de öyle bu tabiki sadece kadınlar için değil erkekler içinde böyle olmalıdır
Kesinlikle katılıyorum
çok kasmasin somurtmasin biraz fırlama olsun sonra çok sıkıcı oluyor sohbet muhabbet
İster şaka yapsın ister ağırbaşlı ama feminen kalsın yeter.
güzel yüzlü, minyon, eğlenceli ve olgun seven
Nereden ne yapması gerektiğini bile kadından
bana komik dışarıya agırbaşlı
ince zarif düşünceli
Libidosu yüksek kızlar
bi fotonu gorelim ona gore konusuruz
Dolgun olan kızlar🤣
Komik tabiki
Ağırbaşlı
Olgun ağırbaşlı
arzulu işveli :D
Eğlenceli
İyi niyetli olgun ve akilli
ağırbaşlı olgun
Ağırbaşlı ve olgun
Gerçekten seven
Komik eglenceli
Komik
G. tu güzel olan
Sana ilgisi olan kız dikkatimi çeker
Komik olan
Önce güzel ve kadın olmalı
Beni darlamayan ve ahmak olmayan kızlar
Yerine göre
İkisi bi arada yap
Agır başli olan
Komik olanlar
Buyuk mme
Oglun ağırbaşlı
Karışık
Komik eğlenceli benimle çocuklaşan kızlar
Seksi kızlar
olgun agirbasli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beyler genelde komik, eğlenceli şaka yapan kızlara bayılıyor bence, çünkü hayatı renklendiriyorlar ya! 😄😂 Ben de sevgilimle şakalaşırken en tatlı anlar yaşıyorum, ağırbaşlılar güzel ama o enerji eksik kalıyor. Sen hangisini tercih edersin, komik mi yoksa olgun mu? Anlat bakalım! 💕✨