Sevgilime sinir anında 'beni kullandın' yazdım ki bu kelimeyi hiç hak etmiyor. Bu kelimeyi birkaç kere kullanmıştım ve şu an 2 haftadır telefonlarımı bile açmıyor. Hatamı nasıl telafi edeceğim?
2 ay
Cevap
1Cevap
umarım maskülen arkadaşları vardır da... "Beni kullandın. Diye bugün suçluyan kadın yarın seni neler nelerle suçlar. O kadını tatmin edemezsin. Engelle geç o şıllığı. O seni kullandıyor manipülasyonlarla" Bunu söyler o çocuğa ben arkadaşı olsam bunu derdim. Bir kadının "beni kullandın" suçlamasının hiç bir açıklaması olamaz. Hatta kadın onu kullanıyordur çünkü manipülasyon cümlesi bu.
Sinir anında söylenmiş olabilir
Çünkü adam sevişti de... Sen sevişmedin mi? Zorla mı tecavüz etti yani? de "beni kullandı" diyorsun. İnanılmaz şekilde ayrılık gerektirir bu cümle. Aklı başında erkek arkadaşları varsa. AYRIL ONDAN öğüdü verirler.
Ağlıcam ama şimdi
İğrençsin. Seks yaptığın için değil. Bunu erkeğe karşı bir seks objesiymişsinde zorla elde etmiş gibi söylediğin için ağlamalısın. Mide bulandırıcı nadir şeylerden biri. Sevgiline OE desen bir geri dönüşü var ama bu 👎 Azcık erkek ise açmaz o telefonu.
Kes
Çoktan iletişimi kesen kesmiş zaten 💅
Barıştık ahahahaha ağla
🤭 Duyduğuma sevindim ama umarım aklımda ki şeyi yapmamışsındır.
Hahaha o kadar ucuz değilim merak etme sen kendine yan hade bays😂
😏 1-2 haftaya görüşrüz. Sen adam olmazsın. Aynısını bunu da ağzından kaçırırsın sen. 1 haftaya görüşrüz 💅
Sen kendi hayatına baksana ya ne gerildin erkek halinlede oje sürmen ayrı bir ironi😂bu arada 1 hafta sonra düğünümüz var 9 yıllık sevgilim ağız alışkanlığıyla sevgilim diyorum... ahahahahaha düğüne beklerim 🧚🏻
He he 2 haftadır konuşmayan adam aniden çark etti. dedin ki seni özledim yarın buluşalım kokunu vs. özledim felan filan. Elin popon nude... pazar günü sevişiriz işte dedi adam. Sanaldan sıkıyon düğüne bekleriz fln😉 Gerçek diyorsan zaten bk yemiş eleman. Atın ölümü arpadan olsun kafasında 😄
Cinsellik mı yaşadın
Onun gibi bir şey
Ondan sonra soğuk mu yapmaya başladi kavga çıkarıyor muydu
Ya genelde benim laflarım yüzünden soğuk yapıyordu ondan kavga çıkıyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım, sinir anında söylenenler kalbimizi yaralıyor biliyorum, 2 hafta suskunluk da cabası 😔 Önce içten bir özür mesajı at, "Seni kullandın diye yazdığım için çok pişmanım, hak etmedin, sinirimle haksızlık ettim 💔" de. Sonra yüz yüze konuşmak için ısrarcı ol, çiçekle sürpriz yap mesela 🌸. Sabırlı ol, zaman ver ama sevgini göster. Sen olsan ne yapardın böyle bir durumda? 😘
Ben kadınım ben mi supriz yapıcam
Kız tabii ki sen de sürpriz yapacaksın aşkım 😏💐 Sürprizin cinsiyeti mi var 🙃
Çiçek olmazzzz