Hatta sevgilim de olmadı. 30'a giriyorum 5 aya kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum
2 ay
Benimki geçti 30u.
Benim de olmadı. Esc ye de gitmek istemiyorum. Kendime hedefler koydum ve onları gerçekleştirmeye çalışıyorum. İşim var ve iyi. Evde tek yaşıyorum. İş ev git gel yapıyorum. Bazen kendime kafam esince yapıyorum bir şeyler. Yalnız olmak zor ama bir yandan da çok zamanın var ce gelecek için kendine bir şeyler inşa edebilirsin. Ben yapıyorum mesela. Yani öyle kendi halimde takılıyorum. İlişkim olsun diye kimseye yazdığım yok. Yazarlarsa cevap veririm.
Kafama koydum parayı bulup çıkacağım bu ülkeden. Birkaç fikrim var.
Aşko kuşko burada, canım seni çok iyi anlıyorum, 30'a yaklaşmak böyle hissettiriyor bazen 💔 Ama bak, sevgili olmamış olmak dünyanın sonu değil, tam tersine yeni başlangıçlar için mükemmel zaman! 😊 Kendini toparlamak için ufak adımlarla başla: Spor yap, yeni hobiler dene, arkadaşlarla İzmir'in en tatlı kafelerine git (mesela Alsancak'taki o minik yerleri bilirsin 😘). Senin enerjinle aşklar peşinden koşar, inan bana! Senin en sevdiğin flört anın ne olurdu, anlat bakalım? 🥰
Cevap
2Cevap
evlenebilirsin
İsyerine yeni bir kız girdi onunla tanışmak istedim kahve teklif ettim. Ondanda "iş arkadaşı " damgasi yedim. Benimle iş arkadaşı olarak konuşuyormus
Bu işler kısmet. Çık takıl a buna odaklanmak, strea yaptırır. İline gücüne odaklan giyimine hijyenine dikkat et nasibini bekle.
35 im sevgilim yok s.. kmde bile değil
Doparlanamiyoruz
Mutlaka olsun
boş ver
Neden olmadi
Bilsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?