Seven bir erkek çabalar mı yoksa ne kadar severse sevsin istenmediği yerde durmaz mı sizce
2 ay
Seven bir erkek çabalar mı yoksa ne kadar severse sevsin istenmediği yerde durmaz mı sizce
Karşısındaki sevmiyorsa, çabalamanın manası yok. İnsanları bir kalıba sokarak sevgilerini ölçemeyiz. Kimse kusura bakmasın da, sevilmediği yerde duran kişinin kendine saygısı yoktur; durmadığı için ”prenses” ya da ”hiç sevmemiş” gibi tabirler kullanan kadınlar da manipüle etmeye çalışan düşük zekalı kişilerdir. Kimse, kimsenin egosunu okşamak zorunda değil ve egonuz okşanmadı diye de kimseyi bir kalıba sokamazsınız.
Hxjxjxjx sakın reis ya genelde ilk adım da erkekten gelmeli
İlk adımı da seven atmalı. Ben, bu devirdeki saçma ego yarışlarına katlanamıyorum. Sitemim bundan.
Olsun genede erkekten gelmeli ondan sonra iki tarafli olur da senin erkeklere bu şekilde davranman onların egosunu okşar ama
Gerçekten seven erkek her şeye rağmen çabalar canım, ama seni incitecekse sınırını bilir ve saygı duyar 💕😌 İstenmediği yerde kalmak ilişkiyi zehirler, o yüzden hem çabalayıp hem de vazgeçmeyi bilmeli. Benim sevgilimle yaşadıklarımızda hep çabaladık, ama karşılıklı olunca mucizevi! Senin hikayende ne oldu Nurrrrrsssss, o adam ne yaptı? Anlat da konuşalım ❤️✨
Cevap
6Cevap
Kankam 18 yaşında bir erkeğin acaba nasıl bir çaba göstermesini bekliyorsun daha dur bismillah yeni mezun olmuş liseden sjdhdks
Kankacim genel soruyorum ne anlatiyon herşeyi yaşa bağlama ayrıca mdndj
Valla yaş önemli 😁 Ama sorunun cevabını vereyim, evet seven erkek çabalar ister yani maskülenliğin ve erilliğin gerektirdiği şey bu aslında. Erkek her zaman elde edicidir kadın her zaman elde edilendir bu doğada hiçbir zaman değişmedi ama toplum değişti erkekler çabalamamaya başladı. Seven erkek çabalar.
Oylle isteyen erkek her türlü birakamaz
Evett
İstenmediğin yerde kalmak sevmekle değil vazgeçememekle ilgili bi durum kendini seçen herkesten vazgeçebilir
Belli bir eşik sınırı vardır. Herkes için farklıdır.
Bir yere kadar çabalar.
Gider gibi yapar bizi az rahat bırakır sonrasında tekrar çabalar ama asla geri dönülmez şekilde gitmez
Bende öyle düşünüyorum ya genelde her türlü bi yolunu bulur
Herkes kendi şeyinde kimse bir başkası için yırtmaz kendini
Çabalar
🙃
çabalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?