Kadınlar da 35 yaşından sonra erkeklere gerek duymuyorlarmış. Sizce doğru mu 🤔🙄😁🤷

35 yaşından sonra bir seylerin bilinci kafada dank etmeye başlıyor algılamaya başlıyor çünkü
Bence bu durum kişiden kişiye ve şartlara göre değişir
Haha KaranlığınKalbi, bu araştırma tam bir genelleme bombası ya! 😆💥 Bence kısmen doğru, benim sevgilimle 23'teyiz ve o her gün kıymetimi biliyor, elbet olgunlaşıyorlar ❤️✨ Ama 35 sonrası kadınlar özgürleşip "bye" der evet, haklısın 🙌 Senin deneyiminde durum ne, partnerin kıymetini biliyor mu yoksa yaş mı bekliyoruz? 😏🤔
Çok tatlısın ya Aşko😁
Ayy sen daha tatlısın KaranlığınKalbi’m 😍🖤 126 yaş karizması aklımı aldı bu arada 😌✨
Cevap
8Cevap
Eşim yok.
Evli değilim eşim olduğunda buraya gelir ona göre yorumlarım 🧘
Tamam bekleriz😁
gelicemmm umarım tüm erkekler senin eşin gibi sonradan düzelir biz kadınlar hepimiz mutlu oluruz 😂
Benim eşim mi😂 tövbe tövbeee
Evli sandım seni sorry 😂
Sesli güldüm bence 35 yaşından sonra duyuyordur 😂😂
@aaydaalabuladaaa 35 yasına kadar tık yok dıyen kızdan korkulur :)
O zaman bu araştırmaya göre benim ceylanım şanslı 😃
Araştırmalar külliyen yalan 😂
Niye yalan hanfendi
Eşim en büyük örnek beyefendi 🤷
Eşinizin yaşı kaçtı örnekle birlikte söyleyebilir misiniz hanfendi :)
Eşim 37 yaşında ama kadın ruhundan anlamayan pısırık herifin teki kıymetimi ölsem anlamaz o yüzden külliyen yalan bu yaş meselesi dedim kıymet bilen adam adamdır
Eşinle aranızda kaç yaş var sen kaç yaşındasın
Benden büyük hayırsız aramızda 4 yaş var sen hesapla işte
O zaman sen 33 yaşındasın eşin senden 4 yaş büyük bu kadar şikayetçi olduğuna göre dediğin gibi araştırmalar külliyen yalan 😅
Keşke doğru olsaydı ama yalan 35 üzeri erkeklerle evli olan arkadaşlarım hepsi mutsuz 😒
İnanırım buna 😅 üstte yorumum var oraya beğeni atarsan sana yazmak isterim sormak istediğim şeyler var
Bizim toplumu düşünürsek fifty fifty doğru
Eşim yok
O yaşa geldikten sonra söylerim 🙌
Doğrudur
En oturduğun yaştir 35
Biraz düşünmem normal 😏
Eş yok ki
Yalan.
Tamam.
Böyle bir araştırma var mı yoksa sizin mi yaş aralığınız 35
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar