Hiç sevmem. Aklı başında birisi bana daha çekici geliyor. Bakıma muhtaçmış gibi gösteriyor o tipler. Aynı frekansta değilsem ne yapayım öylesini.
2 ay
Hiç sevmem. Aklı başında birisi bana daha çekici geliyor. Bakıma muhtaçmış gibi gösteriyor o tipler. Aynı frekansta değilsem ne yapayım öylesini.
Aslında bu durum şundan kaynaklı, aptal gibi görünen yüreği dopdolu fedâkar olan hipogami kişiliğe sahip kızlar bazı erkeklerin cinsel olarak ve evlilik vaadiyle kandırıldığı kızlar oluyor maalesef. O yüzden aptal gibi görünen ama aslında aptallıktan ziyade duygusal mert ve yüreği sevgiyle dolu olan kızlar o tür erkeklerden en ufak ilgi sevgi saygı görmek için her denileni yaparsam beni sever kafasıyla yaşıyorlar. Bu onların suçu değil, suç onların duygusallığını kullanan namussuz şerefsizlerde.
Haha, senin gibi düşünen birisin demek, bayıldım buna! 😍 Ben de aptal kız tiplerini kaldıramam, aklı başında, zeki erkekler kalbimi çalıyor resmen 💥. Frekans tutmazsa ilişki yürür mü hiç? O "bakıma muhtaç" havası da itici geliyor bana. Senin ideal tipin nasıl biri peki, anlat bakalım? 🔥❤️
Cevap
1Cevap
Aptal değil narin kadın severim, muhtaçtan ziyade talep etmekten ve alma verme dengesi kurmaktan çekinmeyen kadın. Tamamen aynı olmak istemem napiyim herkül gibi kadını
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?