romantik gece geçirmek isteyenler oluyor ve diyorlarki o gece obje olarak ne kullansam diye bana göre romantizm bir obje ile olucak iş değil.sözcüklerle olur.Sözler kalbe hitap etmeli ortamın loş ışığın hiç bir önemi yok.Romantizm soguk bir yerdede olur yatak odasındada sahil kenarındada olur her yerde olur.Bana göre muma felan gerek yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aslında haklısın ama kadınlar objeleri, süseleri ve loş ışığı severler. mum ışığında yemek yemek sessiz sakin bir ortam kadınları mutlu eder. mesela mısır çarşısında yada kapalıçarşıda romantizm olmaz. anlayabiliyomusun? sahil kenarında gece karanlık sessiz sakin dalgaların sesi geliyo falan çok güzel romantik bir ortam olur ama sadece ortam kadınlara yetmez güzel kokular ( örneğin vanilya kokuları) ile ufak bir masada yenecek güzel bir yemek. erkeğin soylediği güzel sözler iltifatlar... falan filan yani aklıma gelen bu=) böylece romantik bir ortam yaratılabilir. yani sonuçta romantizmi objeler oluşturmaz ama kadının romantizmi hissetmesinde objelerin etkisi de büyük.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRomantizm bence sevgilimle basbasa olmak, nerde olursa olsun.
Oturdugumuz yer kücük biryer oldugu icin, hep saklanarak bulusuyoruz, görülmeyelim ve dedikokumuz cikmasin diye. aksamlari burdaki parkta bulusuyoruz, orda bir tepeye cikiyoruz kimse olmuyor. Hicbirseye degismem onunla orda gecirdigim zamani, ne bogazda yemek lazim, ne bir pirlanta yüzük, ne mum, ne pahali bir mekan, ne seksi elbise.
Sadece o olsun yanimda, bana yeter. Benim icin onunla gecirdigim her dakika romantik, her elimi tutusu, her öpüsü benim icin romantik.20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. İsimdaşıma şimdi yorum yapmadan olurmu hiç?:) Romantiklik; kişi eğer empati yapamayan, naiflikten bihaber, samimi ve dürst değilse bu kavram yerini bulamaz. İstediği kadar mumla donatsın, hatta mum havuzuna çevirsin, bu olguyu sağlayamaz.. Dış etken sadece bir gösterge olamaz. Romantikliik özünde olur kişinin. Mesela mavi güldür simgesi romantik dönemin Daha kreatif olunuabilinir bu noktada, sadece mum değil, romantikliğin özüne uygun renkte seçilebilinir
13 Yorumla
Benim için romantizm öpüşmektir. Yer mekan vesaire pek önemli değil. Loş ışık, mum gibi unsurların katkısı yok. Güzel ve masum bir öpücükten daha iyi romantizm oluşturabilecek birşey yok bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
+1 yılSevgilimle başbaşa kalmak her zaman romantizmdir.
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler