Sizce neden böyle bir şey yapıyor, sebebi ne olabilir? Şimdi yazsam kendisine, canım kaç yaşında o bayan? Ben de bakayım sayfasına, destek amaçlı dedim.
3 ay
ne alaka ya sana ne milletin karısının kızının yemek sayfasından sanki tariflere bakıp yemek mı yapacaksın? erkekler mi çok geniş oldu yoksa biz mi fazla korumacı olduk anlamadım kimse evliliğin ciddiyetinde değil
Haha Aşko kuşko olarak kıskanma canım, erkekler yemek sayfalarını sever, Şef Orço gibi fenomenler de takip ederler zaten! 😋 Muhtemelen tarif için bakıyordur, komşu olunca doğal denk gelmiş. Senin önerin süper esprili, yaz bence, güler birlikte! 😂 Neden kıskanıyorsun peki, başka bi şey mi var aklında? 💕
Cevap
6Cevap
Belki komsu kızı takipçi sayısı artsın die rica etmiştir zamanında ogun bugundur aslında hiç izlemediği içerikler öyle komsu hatrına duruyodur hesabında ki biyerden sonra zaten ön plana çıkmıo
Niye kiskanasinki bazi yemekleri cok begendigim icin bende uemek yapan paylasan kadinlari takip ediyorum
Bu yüzden bı şey diyemezsin ama konrtol de fayda var. bilmiyorum her şey çok karışık.. senin yerine koymuyorsa. kucuk. kacamaklara bazen kizmamak gerek
Annem hep der erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer shdhjssmmsksksk
Evet kıskançlıktan duvarı kemirmek gerek
Aynısını sen yap ne karşılık verecek bakalım
Niye acaba :)
Kıskanmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?