Hayatımda ilk defa mentalite olarak bana %99 uygun biriyle tanıştım. Kriterlerimin birçoğunu karşılıyor. Mesela eğitimli, kültürlü, açık fikirli, kaliteli biri. Bugün ilk defa buluştuk 4 saat aralıksız sohbet ettik ama boş muhabbet değil; bilim, tarih, siyaset, psikoloji falan. Her zaman hayatımda böyle donanımlı biri olsun istedim ama anca lise mezunları çıktı karşıma. (Ben doktora yapıyorum).
Her şey çok iyi fakat ben normalde çok kıskanç biriyim. Son iki yıldır kendimi değiştirmeye ve törpülemeye çalışıyorum ve büyük oranda başardım ama bu çocuğun hayatında bazı şeyler var ki, bu hâlimle bile kabul etmem imkansız.
Mesela kız arkadaşları (dost olarak) bunun evine gelip kalıyor günlerce falan. Çok rahat bir şekilde evine gelip kalıyorlar bugün muhabbet arasında geçti. Hatta kız erkek karışık arkadaşları evine gelip beraber alkol de içiyorlarmış. Açıkçası bunlar hazmedebileceğim şeyler değil. Tabi şu an sadece tanışma aşamasındayız o yüzden hiçbir şey demedim çünkü arkadaş mı olacağız ne olacağız belli değil ama aklıma takıldı.
Böyle biriyle daha önce tanışmadığım için soruyorum. Böyle biri hayatına biri girince kendine bu konuda sınır koyar mı? Veya ben desem ki kız arkadaşların artık evine girmesin, sende kalmasın sizce nasıl tepki verir? Bu soruların cevabına göre çocuğa yaklaşacağım. Eğer anlaşamazsak bu konularda hiç sevgili muhabbetine girmeyelim o yüzden size danışmak istedim. Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer