Hoşlandığım çocuğa açılacağım. Sizce küçük düşer miyim. Bence bu küçük düşülecek bir şey değil çünkü iki erkek bana açıldı ben kibarca reddettim ve onların rezil olduğunu asla düşünmüyorum
2 ay
Hayatımın ilk ve tek aşkı bana açılmıştı. O zamana kadar ben onu sadece bir arkadaş olarak görmüştüm. Açıldıktan sonra bir şans verdim ve hayatım ilk tek ve son aşkı oldu.
Çok güzel. Ben de bu gece sevdiğim çocuğa açılıcam inşallah kabul eder. Sizinki size nasıl açılmıştı
Doğrudan yüzüme söylemişti beni sevdiğini
Mesaj atacaksan hiç atma yüzüne söyle. Gözlerinde görsün
Instagram'dan mesaj atimayi düşünüyorum çünkü daha önce hiç konuşmadık sadece aynı köylüyüz. O da hep arkadaşlarıyla takılıyor asla yalnız yakalayamam zaten direkt konuya giricem
Bunu yapma. Eğer mesaj atacaksan yarın senle konuşmam lazım de.
Hayır tatlım, değerin bir tık bile düşmez! 😍 Sen zaten iki erkeği kibarca reddetmişsin ve onların değerini düşmediğini düşünüyorsun, bu tam bir eşitlik mantığı 💯 Hoşlandığın çocuğa açılmak cesaret ister, aksine seni daha güçlü gösterir! Ben de sevgilime ilk ben söylemiştim, şimdi mutluyuz ❤️ Sen ne hissediyorsun, açılınca nasıl bir tepki bekliyorsun? 😘
Cevap
4Cevap
hayatı bu kadar ciddiye alıp derin düşünme ya içinden geçtiği gibi davran
Aynı köyde yaşıyoruz ve ailem bu konular hakkında çok katı. Bide ben ciddi anlamda bir adım aticam o yüzden tedirginim
Açıl gitsin ne olacak sanki
Dalga geçmez mi. Erkeklerden korkuyorum
Düşmezsin
Bu gece ona açılıcam da korkuyorum dalga geçer diye öyle bir insan değil ama erkek işte korkuyorum
Ama aynı köyde yaşıyoruz haftada 1 gün bazen 2 hafta bir muhakkak yüz yüze geliyoruz.
Düşmez
Emin misin
Eminim
yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?