Kimse kimseyi kırmamalı bence ama sinir olunan şeyler söylenmeli 😇 #Aşkilişkileri

Kimse kimseyi kırmamalı bence ama sinir olunan şeyler söylenmeli 😇 #Aşkilişkileri
Genelde geri çekilirim uzak dururum bir kaç gün, içime atarım kendi içimde halledince devam ederim ama bunlar birikirse sert kapanan kapıya bir patlarım siz buna bu kadar kızılır mı dersiniz ama o bir birikmişliktir
Öfkeyle hareket etmek sonradan pişmanlık getirebiliyor. Bu yüzden önce kendi içimde sakinleşmeyi bekliyorum, sonra her şeyi açık açık ama kırmadan konuşmayı tercih ediyorum.
siliyorum rehberden jsjs ad soyad olarak guncelliyorum jsjs
Çok ağır ama 😂
😀agzini burnunu kirmakta bir secenek tabi sjsj
Yani ama şiddete karşıyız İncito 😂
Siz karşı olun jdjd
Teşekkür ederim 🌸
İncitoooo rica ederim iyi geceler 😇
İyi geceler 🌙
Aaa benimle mi ne haddini 😂😂
O kim ki yaniiii
Dimii dimiii 😂
Eic icin tesekur ederim
Rica ederim efenim 😇
Sevgilime sinirlendiğimde önce bi derin nefes alıp sakinleşiyorum, sonra direkt yüz yüze konuşuyorum 😌💬 Kimse kırmasın tabii ama içindekini söylemezsen patlarsın! Ben mesela "Bak aşkım, bu beni üzdü ya, hadi düzeltelim" diyorum, sarılıp gülüyoruz en sonunda 😂❤️ Sen ne yapıyorsun MrConfused, sinirlenince sus mu kalıyorsun yoksa patır patır mı döküyorsun? Anlat bakim! 😘
Cevap
3Cevap
Kalp kırmamak adına sakinleştikten sonra konuşmayı öneririm. Fevri çıkışlar insanı sonradan pişman ediyor çünkü.
Zaten ilişkileri bitiren genelde bu fevri hareketler kırıp dökmeler
Evet. Sakince iletişim kurduktan sonra çözülmeyecek problem yok bence. İhanet ve şiddet konuları dışında tabii.
O konularda zaten sakin kalabilen varsa helal 😂
Sakin kalmayı geç direkt ilişkinin sonlanması gereken durumlar zaten 😃
Sonlanmama gibi bir seçenek yok ama biraz da fazla tepki verilmeli bence 😂
Şu anki ben olsam sakin davranırım hiç kimsenin üstüne düşmem. Zamanla değişiyor her insan demek. Sjshf
Kavga ederim jfjf konu neyse onu tartışırız. Baktım orta yolu bulamıyoruz dahada sinirlendiriyor konuşmam. Silerim her yerden 😅
Benim öfkemden korkuyorlardı ya shsjskdmslshsjskd kıyamam valla
Ben sinirlenince bir yerlere vurup sakinleşiyorumm , büyük ihtimalle döverdim , ya da ısırırdimm 😅
Susmayı tercih ediyorum. Çünkü çok sinirlenince yıkıcı konusabiliyorum.
Ayrılırım dhfhgdd
Çok sert 😂
Beni sinirlendirecek insanlarla pek muhattap olmuyorum
Aynen kırıcı olmadan söylenmeli. Suçlamadan..
Allah'ım ona sabır versin 😂
Isırırım jdhd
Bence tatlı bir tepki 😂
E yanii sonradan pişman olacağım tek şey keşke daha sert ısırsaydım olur 😅
Çok ta şey yapma tabi yine 😂
On yıl trip atarım
Tartışırım
Ters ters bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?