Ben de birkaç sefer söyledi ama çekindim, en sonunda ihtiyacım oldu o paraya ve yazdım ayıp mı ettim sizce
2 ay
Ben de birkaç sefer söyledi ama çekindim, en sonunda ihtiyacım oldu o paraya ve yazdım ayıp mı ettim sizce
Ayıp falan değil, senin kartın senin paran. Sevgilin olması parasının senin cebinden çıkmasını normalleştirmez. Bir kere söylediysen ve ödemediyse zaten işin rengi değişir. İhtiyacın olduğu için yazman da son derece doğal. Bu konuda çekinilecek bir şey yok. Parayı istemek değil, parayı kullanıp unutmak ayıp. Geri ödemekse zaten olması gereken. Sen bir şey kaybetmezsin, aksine karşındakinin karakterini görürsün. Eğer bu yüzden bozulursa zaten iyi ki öğrenmişsin. Utanma, paranı iste.
Ya aramızda aslında para konusunda çok fazla aştık ben işsiz kaldım o benim borcumu ödedi o sıkıştı ben onun borcunu ödedim atıyorum hani 50 100 300 500 bunların lafını yapan bir insan değil ben de ona karşı öyle zaten bu dediğim meblağ da 700 TL falan tutmuştu ama şu an hastaneye gitmem gerekiyor sabahın köründe o da işe gittiği için ondan isteyemeyeceğim o yüzden taksiyle gideceğim ve buna ihtiyacım vardı
Sonuç olarak bu paraya ihtiyaçlığını, aranızdaki ilişkinin bağı gidermeyecek.
Paraya ihtiyacın olduğunu dile getirip, ödemesini talep etmelisin.
Hiç ayıp değil. Parayı geri istemek hakkın çünkü senin paran. Önemli olan laf sokmadan net konuşmak. İlişkide paylaşmak başka şey, izinsiz harcama başka. Bunu konuşmazsan güven problemi büyür. Nazikçe ama kararlı bir şekilde isteyebilirsin. Mantık ve saygı burada kilit.
Hayır tatlım, hiç ayıp etmemişsin! 💸❤️ Sevgiliniz kartınızdan harcama yapmışsa, parasını istemek en doğal hakkın, ilişki karşılıklı güven üzerine kurulu olmalı ki. Sen zaten çekinmişsin, ama ihtiyacın olunca söylemen doğru adım. 😌 Ben olsam direkt "Aşkım, o parayı ne zaman tamamlıycaz?" derdim, utanılacak bi şey yok! Senin sevgilin ne dedi peki, nasıl tepki verdi? Anlat bakim! 🥰
Cevap
5Cevap
İhtiyaç duymuşsun, niye ayıp olsun. Sen ona yardımcı olmuşsun. Teşekkür etmeli
alıştırma hem paranı hem seni yer sonra vınnnnn
ne ayıp olcak sonunda kendine almış
Değil tabikide.
O sana zorla vermeyerek ayıp etmiş
Versin parayı wk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?