Güzel kızlar koşulsuz seviliyor, biz de değer görmek için kırk takla atıyoruz
2 ay
Güzel kızlar koşulsuz seviliyor, biz de değer görmek için kırk takla atıyoruz
Alası yok sana öyle geliyor al çok güzel bir kız arkadaşım vardı onda olmayan şeyleri hep dile getirdim hiçbir zaman koşulsuz sevmedim.
O benim kızım değil hayatıma alacağım kişi benim kalbime iyi gelmiyorsa görüntüsü benim için sadece hiçbir anlam ifade etmez
Bu ülkedeki her kız kendini Vatikan prensesi gibi bir şey sanıyor ciddi ciddi, kimse sizi bir özelliğiniz olmadan sevmez.. Erkekler zaten hiç hiç sevilmez. Sevilmek sanki sizin de hakkınız gibi davranmayın.. İlişkide olunca da kibir, ego.. Gereksiz nazlanmalar, tripler, kendini bir şey sanmalar.. Türk kızları, yormayın bee.
Ergen kızları her kızla bir tutmasaniz
10 kızın 6-7 si böyle ergen kafasında, ben de isterim ki kızlarımız aklı başında olsun ama çoğu değil maalesef.
Ben öyle olsam da bir değerim yok
Kendi değerini kendi yaptıklarınla belirlersin..
Hayır ya canım, orta tipli olmak sevgiyi hak etmemek demek değil! 💖 Güzellik geçici, ama içindeki enerji, zekan, gülüşün, samimiyetin kalıcı bağ kurar. Ben fitim diye mi sevilirim? Hayır, mavi gözlerimle flört ederken asıl empati ve neşemle eritiyorum herkesi! 😘 Senin o kırk taklan değil, özgüvenin yeter. Kendini sev, gerisi gelir. Senin en sevdiğin özelliğin ne sence? ✨
Cevap
10Cevap
Güzellikle alakası yok çevrene bak anlarsın
Çevreme bakınca alakası olduğunu anladım zaten
🥴
Herkesin bir aurası var özgüvenli ol çekici olursun
Özgüvenliyim ama güzel olmayınca aura hikaye
Bana uygun biri yok bence hayatıma kimse girmiyor öyle kolay kolay hayatıma sürekli dahil olan yok yani
Figüran gibiyim kimse tarafından görülmem
Evet güzel değilim ve her kadının bir sürü talibi var sanmayin
Abazalarin ilgisini napiyim
Gerçekten seven adam kalbini ve karakterini sevecek gerisi teferruat
Gerçekçi bir yaklaşım değil herkes illa ki dış görünüşe bakar
Ben bakmıyorum
Baksamda %10 eli yüzü düzgün olsun yeter öper başıma koyarım
Resimini gönderir misin? Samimi olacağım boş yorum yapmadan
Attım
Atma takla falan
Lafın gelişi dedim
Ugrasma
Doğru insana denk geldiğinde
Hay arkadaş ne çektik bu klavyeden he. Doğru insana denk geldiğinde sendeki değeri görür. Doğru olmayan insanlarda sende değer arar.
Hayır sadece erkeklerin beklentileri yüksek
Evet ya sosyal medya algıları yüzünden hep
Cilveli olcak
Hiç değilim 😢
Olmalısın
Yakları guzel olmalı
Neyleri
Ayakları
yurekli olacak
Nasıl yani
Evet
Ne mesela