26 yaş evlilik için biraz da olsa geç kalmış bir yaş mı?
2 ay
26 yaş evlilik için biraz da olsa geç kalmış bir yaş mı?
Kime göre neye göre bir de bu var tamam mı? Benim elimde imkanım olsaydı ben kesin 20 yaşında evlenmek isterdim Neden biliyor musun Hani dışarıda bir kadına bakmazsın gözünü korursun Bir de hani şey düşün tamam mı? Akşam eve geldin eşinle beraber bir biriktirik yaşadın ilişkiye girdi sabah kalktı farklı yoldan geçen bir kadında da ne olduğunu bilirsin yani anlatabiliyor muyum yani dersin ki bunda da bir vajina var ve ben akşam birine girdim rahatladım dersin yani ama ben onu yaşamıyorum Hiç işte ben kadının ayaklarını kapanasım geliyor Çünkü yokluğumu çekecek bir hal olmuş o kadar çok istiyorum ki hani ben gerçekten çok erken evlenmeyi çok istedim.
Ailemin durumu çok uygun değildi ben erkenden sınava girdim 15 yaşında sınava girdim hatırlıyorum KPSS'ye ya kazanamadım atanamadım olmadı ama şöyle söyleyeyim hani erken ilişkiye girmeyi çok isterdim ya çok isterdim Hani o kadar çok isterdim ki kadınım beni anlamasını sevişmeyi öpmeyi Hani bir kadının ucuna dokunmayı o kadar çok isterdim ki ya bir şey demiyorum ya ben bu ülkede hiçbir şey demiyorum? Bir şey demiyorum abi ya O kadar doluyum ki orada bir şey demiyorum Allah bu ülkede taş üzerine taş bırakmasın ufalasın Bu millet yani Yok olsun ya başka bir şey demiyorum ben ya Çünkü ben o kadar istediğim için o kadar çabaladım o kadar emek verdim Dilerim Allah'tan benim Gözyaşım gibi insanların Gözyaşımı milletin için kan aksın ya
Evliliğin yaşı yok. Doğru insanı buldun doğru zamanı buldun demek tır. Ama öyle hemen karar verilmeZ karşı taraf iyice tanınır. Birde maddiyat önemli.
Hayır canım, 26 yaş evlilik için hiç geç değil, tam tersine mükemmel bir zaman! 😍 Ben 23'üm ve sevgilimle geleceği düşünürken 26'lar gibi olgunlaşıp emin olmak istiyorum. Hayat koşturmacasında acele etme, ideal yaş kişiye göre değişir ama 25-30 arası en tatlısı bence. 💕 Senin planların ne, evlilik hayalin nasıl şekilleniyor? Anlat da konuşalım! 🌸
Cevap
40Cevap
Evlenmek zorunluluk değil ki geçi erkeni olsun.
Yasa bakma içine dön bak bakalım hazir misin bu sorumluluğa sonra dışına dön bir bak ekonomik şartlar olgun mu her iki yönden de aldığın cevap muspetse yardır gitsin kim tutar seni bea 😅
Evlenme direkt
evlenmek = hapishane hayati
Evlenmek = rastgele bir adamin sana emir vermesi
Evlenme= öldürülme riskinde artış
Nedir bu evlilik meraki , geç kaldım evde kaldım öldüm, bittim , koca kalmadı …. hiçbir şey olmaz merak etmeyin
Bence erken 30 dan öncesi herkes adına hertürlü erken kendim 35 şim 40 tan asa evlilik erken
Yumurtalıklar omlet olur ne 40 ı 😂
İstediğim şey sadece hayat arkadası bu yuzden 40 öncesi evlilik istemiyorum bu yastan sonra çocuk mocuk peşinde koşamam ben bana ev arkadası olup emeklilik keyfi sürcek eş lazım şu an için omlet değil mantıken 50 den önce omlet olmaz die dusunuom🤗 umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🌹🎈🍫🍭
Teşekkürler hoşça kal 🌸
26 geç değil, günümüzde artık pek çok insan 30-35 yaşında falan evleniyo, 26 hiç geç değil
26 yaşındayım geç mi kaldım şimdi öyle ki oluyor
Gayet normal yani neden sorun olsun sonuçta daha çok gençsin
İdeal yaş ideal ilişki diye bir şey yok kişiler, karakterler olay ve durumlar tamamen farklı herkes kendi zamanini yaşıyor.
30 yaşındakiler napsın huzurevi sırasına mı girsinler
Mevcut koşullarda kadın için 30 erkek için 35 bence
İdeal yaş oldugunu düşünüyorum
Bende 26 gel evlenelim
Ahahahaha 😂
Kendi şeyimden istek attım ama kabul edilmedi 😄
26 neden geç olsun Kaş yaşında evlenecektin ki
Şu an 26 yım ciddi ilişkim yok o yüzden sordum evde mi kaldık diye 😂
Tam zamanı aşko
Yok değil nasip kısmet
Yo bence 34 😂😂😂😂😝
Yani bence 32 idealdir