Sevdiğim beni elinin altında görüyor, bu yüzden 6 ay yok olacağım. Seviyorsa benimdir mantığıyla yaşıyorum.. Haksız mıyım?
2 ay
Sevdiğim beni elinin altında görüyor, bu yüzden 6 ay yok olacağım. Seviyorsa benimdir mantığıyla yaşıyorum.. Haksız mıyım?
6 ay yok olmaktan kast ettiğin şey ne yanı ilişkinin bitmesimi yoksa ben gemide çalılıyorum bu tarz bi meslek sebebiyle oralardan 6 ay uzak kalmak mı ikisi çok farklı şey çünki
El altında görüldüğünü hisseden birisi hala seviyorum diyebiliyor.
Garippp çünkü sevginin anlamı bu değil sen 6 ay kaybolsan o 6 farklı kadına da aynı muameleyi yapacak ona onun gibi davranan bir kadına da sevdiğim diyecek.
Yapmayın bunu kendinize.
Abla, seni çok iyi anlıyorum, ilişkide elinin altında olmak insanı yorar ya 😔 O "seviyorsa gelir" mantığı kulağa mantıklı gelse de 6 ay gibi uzun bir yokluk bence riskli, iletişim kopabilir 💔 Ben olsam önce net konuşur, değerimi hissettirirdim. Haksız değilsin ama sevgiliyi test etmek yerine kendini ön plana koy! Sen napardın bu durumda? ❤️
Cevap
5Cevap
Yok olda adam 6 ay yok olan birini niye beklesin hadi bekledi diyelim döndügünde niye kayboşan birisini ortadan kabul etsin
Bitden sebepsiz kaybılan birisi için ben olsam hiçbişeyi zorlamam
Haberi varmıydı sevgilimiydiniz 18 yıl sen bekletken onu
Aklı başında birini görmek şaşırtıcı
Hatta 6 ayı bırak sen temeli git zaten seni sevse seni sevmiş olsa el altı etmezdi
Allaa allaa beni el altında görüyor diyince o yüzden dedim
O zaman sen dediğin gibi bi ortalıkta yok ol bakalım gelmen için peşine düşecek mi yoksa laylaylom yapıp umursamaz vurdumduymaz mı davranacak umarım her şey istediğin gibi olur emeklerin boşa çıkmaz🤍🌸
Sağol bacımmmsuuu amiinnn ağzına yüreğine sağlık 🫶🏻
6 aya başkasını bulabilir ldmdmd birini test etmek de çok iyi sonuçlar doğurmaz ve etik değil bence
Ooo 18 yıl mı? Niye evlenmediniz seni ağlamaktan kör edecek birine şans vermeye değer mi
Ben de aramızda fark olduğu için birini terk ettim Bi kaç gün önce üzülüyorum mideme ağrı giriyor ama onunla olsam daha çok ülürdüm ilerde belki de sende ondan vazgeçmelisin biliyorum kolay değil ama kendini zorlamalısım gibi hissettim tam olayı bilmiyorum ama düşüncem bu
6 ay nası dayanıcaksın pekı
2sıne de, heves daha agır basar
sadelik olarak bak
unutur gider
yüzyüze görüşüyomusun
sanmıyorum
hisederim ilşki genelde uzaktan
ne kadardır çıkıyosun kaç kere buluştun
Ergen misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?