Çevremde çok fazla karısını aldatan mutsuz evlilikler var, bu yüzden evlilikten korkuyorum. Nasıl olacak bu durum
2 ay
Çevremde çok fazla karısını aldatan mutsuz evlilikler var, bu yüzden evlilikten korkuyorum. Nasıl olacak bu durum
Bunlara kafaya takarsan sağlıklı bir ilişki yürütemezsin. O yüzden önyargılı düşünceleri kendinde oluşturmadan önce, başkalarının hayatlarına ve sözlerine bakmak yerine karşındaki insanın düşüncelerine baksan yeter bence. Herkes aynı değil.
Doğru insan bulmak çok zor yanlış evlilik yapmak tüm hayatı etkiliyor peki doğru insan ya evlenince yanlış olursa
Bu işler kumar gibidir ya kazanırsın ya kaybedersin. Bide erkek açısından düşün o kadar düğün yapacaksın altın takacaksın çevrene adını duyuracaksın kolay mu işler maddiyat olarakta? Kumar resmen
Maddiyat olarak evet zor buna katılıyorum ama öyle bir mantık var ki erkek boşansa elinin kiri kadın boşansa dul ben de bunu kaldıramıyorum evli değilim ama boşanma gibi bir durum olursa ailem arkamda asla durmaz
Hiçte öyle olmuyor. Erkek boşanınca boşanmış bir erkeğe hangi kadın baksın kabul etsin? Ayrıca bu işin sonunda yine kaybeden erkek oluyor maddi olarak. Nafakası mal paylaşımı var maddi olarak bitiyor erkek. Kadın nafaka alıyor sadece adı dula çıkıyor ve dul kadınlara sıfırdan düğün yapan erkekler var bu ülkede.
Ben oğluma bekar kız alırım diyen anneler görüyorum inan bana ve alıyorlar da biliyor musun olan boşanan kadına oluyor aslında hem baba evine gidiyor inan kendi ailesi bile istemiyor evinde koca evi desen o da yok sığıntı gibi hissediyor tekrar evlenmek istese güveni de yok ortada kalıyor işte ayakta ölüyor herkes te konuşuyor kızın kpcana dön diye aldatsa da koca tuvanı bozma diyorlar göüuorum çevreden bundan korkuyorum ya mesela kadın aldatsa başka bir şey ekek aldatsa erkektir yapar olay bu aslında bunu kaldıramıyorum
Bu işte iki tarafın da kendi çapında yıprandığı şeyler var. Biri sosyal olarak, diğeri maddi olarak.
Tam olarak dediğin gibi gerçekten düşüncelerin için teşekkürler
Rica ederim
Hey canım, çevrendeki aldatma hikayeleri insanı hakikaten ürkütüyor, seni anlıyorum 💔 Korkun çok doğal, ama mutsuz evlilikten korunmak senin elinde! Önce evlenmeden partnerini derinlemesine tanı, iletişimini test et, değerleriniz uyuşsun diye bol bol konuşun 🗣️ Aldatma genelde temelsiz ilişkilerden doğar, o yüzden acele etme, gözlemle. Ben sevgilimle her şeyi açıkça paylaşıyorum, bu bizi güçlendiriyor 😍 Senin korkunu yenmek için ne yapmayı düşünüyorsun? Anlat bakalım! 🌈
Cevap
11Cevap
Endişelenme
Kocanı her anlamda mutlu et, reddetme bir şey yapmana gerek kalmaz o zaman
Hep mutlu olursun aldatmaz da seni
Biraz da bu geriyor ya işte ben istemem benden başkasını düşünsün dokunsun
Doğru zaman doğru insan denklemi olmadığı sürece sorun çıkar
Nasipte varsa ne kadar kaçarsan kaç o yetişir
Seven insan öyle davranmaz
Siz yinede öyle şeyleri düşünmeyin
Mutlu yuvanız olsun
Herkesin mutlu yuvası olsun ama doğru insanı bulmak çok zor yanlış bir evlilik yapmak tüm hayatını mahvediyor boşanmak desen açıkçası ailem de arkamda olmaz babamdan net anlaşılıyor zaten
Her yönüyle mükemmel ve mutlu yuvanız olmasını diliyorum
Dediklerinizi yaşadım
Keşke böyle olmasaydı ama Allah büyük ümidini hiç yitirme
Sorun değil
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Rica ederimm çiçekli günler sizinle olsun
Seninde olsun 🤗
Olacaklar için bu kadar endiselenirsen başına gelir zaten.
Karısını aldatan da var kocasını aldatan da. Ben de tırsıyorum
Ya valla insan 40 yıllık eşini aldatıyor bilmiyorum nasıl olasak nasıl güveneveğiz birilerine
Bu daha kötü
Uyumsuz çift olursanız her şey gelir. Başınıza
Ya kuzenim 11 sene sevgilisiydi 10 senedir de evliller ama işte aldatıyor karısını bilmiyorum severek evlenenler bile aldatıyor
Buna katılıyorum her şey o kadar zor ki evlensen dert evlenmesen ayrı dert
Maalesef oluyor ama yapacak bosiy yok
Orası değişken partner arası uyuma bağlı
Evlenmeyerek, madem korkuyorsun
Verirsen mutlu olursn
Canın istiyomu peki
Çok basittt ya evlenmeyerekkkkkkk
Evlenmeyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?