Yüzme kursuna gitmeye karar verdim ve çalıştıran kişi erkek olacak. Erkek arkadaşım ortalığı yıktı asla gidemezsin vs. Tepkisi çok abartı değil mi? Ben de biraz ağır konuştum. Sizce haksız mıyım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bence tepkisi abartili
Oradaki hocalar kizlara yazmak icin grlmiyolar
Ben de bunu diyorum. Çoğu evli barklı adam. Kişi kendinden bilir işi dedim sonra ortalık kıyamet oldu
Hocayi kovarlar. Sevgilin yanlis dusunuyor ve asiri kiskanc belliki. Sen haystini simdi yassmazsan ne Zaman yassyacaksin
Evet işte bu kadar dar görüşlü olmak çok saçma geliyo. Herkesin aklı öyle şeylere çalışmıyo yani adam işini yapıyo
Sende abartili bisey giyip gitmezsin kendini biliyosun sonucta. Arti oradaki herkes mayoyla geliyor. Kiskanclik anlamsiz
Mayoyla gidicem tabi normal yani
Dikkat ceken birimisin normalde
Evet maalesef
Tahmin ettim ama Sen sadik birisinde belli. Vucudunu gormelerinden mi kiskaniyor
Evet ondan sanırım. Ama aklımda kalbimde onda. Yani başkasına bakacak biri değilim ve hocam da bana bakmıyo zaten adam işini yapıyp
Ne guzel iste bence mutlu olmali. Sen sadiksin anac bir karakterin var belliki disiligin guclu ama
Sende cok fazlasinin oldugunu dusunuyorum
adam haklı enişte yüzmeye gitse çalışanlar kadın olsa kabul eder misin
Ederim ne olacak nesi anormal bunun
Nddkdkdkdjdkdk geniş demeyelim de yapan her türlü yapar böyle şeylere takılmanın manası yok diye düşünüyorum diyelim
Ayyy abarttttttın her şeyi ya
Kişi kendinden bilir işiii
Haksız mıyım kanka dmdmdndn
Üfff tm
Yemekle ne alakası var? Yüzmeye gitsin hocası kadın olsun mesela banane
Ben hak verdim enişteye
Gerçekten mi
Evet?
Bilemedim
Seviyorsan dinle bence vazgeç demitorum ama kadın hoca bulabilirsin
Yokmuş ne yapayım olsa tamam
Sevgilin biliyorsa o öğretsin
Haksızsın
Cidden mi ya
Empati yap bakalım hanımefendi
Yapıyorum ve o kadın hocayla çalışabilir ne olacak benim sevgilime mi yazılacak sanki
İhtimal dahilinde
Ee yazılırsa ve sevgilimde yüz verirse zaten doğru insan değildir ve gider hayatımdan bu kadar basit ndjdnd
Bak bunda mantıklı şimdi , esaslı bir kadın ve esaslı bir düşünce 👏
Teşekkürler efendim 😂😂
Rica ederim hanımefendi 🙃
Adam haklı
Niye haklı ya
Yokmuş
Çok haklı
Ya ne olacak sanki
Atesle barut bir arada olmaz ve sizi koruma ic güdüsü saygı duymak lazım
Koruma iç güdüsü mü yoksa ben de herkese bakıyorum onlarda sana bakar korkusu mu
Size davranışı değer verdiğini gösterir sanmıyorum başkasına baksın sizde herşeyi buluyorsa sorun yok gibi
Bilmiyorum ya ama çok abartı geldi bana
Güzel bakan güzel görür sizde öyle yapın mutlu olun saygilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko modumla geliyorum, yüzme kursu süper fikir ya! 😍 Erkek arkadaşının tepkisi kıskançlıktan kaynaklanıyor bence, biraz abartılı ama aşkta normal kaçıyor 💕 Sen haksız değilsin, spor için gitmek hakkın! Ben olsam "Gel beraber gidelim" derdim 😂 Kavganızı barıştırın, empati yapın birbirinize. Senin yerinde olsam ne yapardın? 🏊♀️❤️