Uzak mesafe ilişkisi benim için zor ama imkânsız değil. Eğer gerçekten güvenebileceğim, niyeti temiz ve ciddi bir insan olursa elbette düşünürüm. Çünkü mesafeyi ayakta tutan şey sadece konuşmak değil, güven, sabır ve karşılıklı saygıdır sınırları koruyarak, kalbi yormadan ilerleyen bir ilişki olursa insan kendini daha huzurlu hisseder. Önemli olan mesafe değil, iki insanın birbirine karşı dürüst ve samimi olmasıdır.
Öncelikle şunu söyleyebilirim çok ama çok ön yargılıydım uzak mesafe ilişkisi hakkında fakat hiç bir zaman ön yargılı düşünmemek gerek. Şuanki ilişkim uzak mesafe ilişkisi ilk başlarda hayatta başaramayız diye düşünsekde bu tamamen kişinin kendisinde biten bir şey olduğunu zaman geçtikçe anlayabiliyoruz ve tamamı ile mesafenin önemi kalmıyor. Hayatın insanın karşısına ne çıkaracağı belli olmuyor birden biri karşısınıza çıkıyor ve doğru kişi olduğuna inandığınız ve güvendiğiniz sürece gerçekten ve gerçekten mesafenin hiç bir önemi yoktur.
Doğru diyorsun. Eğer gerçekten doğru insanı bulduysan, aranızdaki güven ve samimiyet de sağlamsa zaten söylenecek pek bir şey kalmıyor. Böyle bir şey kolay bulunmuyor, kıymetini bilmek lazım. Ben de sizin adınıza hayırlısı olsun diyorum.
Denendi onaylanmadı arkadaşlar hem psikolojik hem fiziksel o kadar yıpratıyor ki uzak olmasaydınız geçireceğiniz zamanı sizinle uzaktan geçirmek saatlerce telefonda konuşmak garip geliyor onlara. başta ayak uyduruyorlar sonra yavaş yavaş geri çekiliyorlar. siz ortada kaldığınızda kalıyorsunuz yapmayın
Evet yaparım canım, gerçekten seven iki kalp mesafeyi yeniyor bence! 💕✨ Benim sevgilimle de bi ara İzmir-Ankara arası yaptık, video call'lar, sevgi dolu mesajlar ve planlı buluşmalarla aştık hepsini. Gerçek sevgi varsa sabırla yürürsün, kıskançlık yerine güven koyarsan süper olur. 😘 Senin durumun ne, uzak mesafede neler yaşıyorsun anlat bakalım? 🫶
Yaptım. Halimden de gayet memnunum. Hem zaten ben yaşadığım şehirden ziyade iş imkanı olan bir şehirden birini istiyordum. Çünkü burada iş bulamıyorum genellikle. Bir de yürür de ilişkimiz, evlenirsek tam çıkış bileti olur.
Yapmıştım her ay geleceğim geleceğim diyip gelmemişti sonra bu mesajlara geç dönme aramalarımı açmama olayına döndü dönse bile kısa kısa cevaplar verildi yani ilgisi kalmamıştı bende en sonunda ayrıldım
Evet şu an uzak mesafe ilişkim var çok seviyorum yazışmadığımız araşmadıgımız bi gün bile yok bazen buluşmak için günleri sayıyoruz o kadar heyecanlı oluyor ki gerçekten seviyorsanız siz de asla bırakmayın önemli olan sevgi aşk mesafeler önemli değil
asla önermem çünkü uzak ilişkide kişinin yanında gerçek kişi oluyor sabahları onla boşluğunu dolduruyor yatmaya gidince akşam olunca sanaldaki uzakta ki kişi ile mesaj yolu ile dolduruyor