Arkadaşıma aşık oldum, defalarca reddedildim, bu hisleri nasıl bitirip onu sadece arkadaş olarak görebilirim?

31 yaşındayım. Bu çıkmazdan nasıl çıkacağım. 25 yaşında birine aşık oldum. Kendisi en yakın arkadaşım. Onunlayken çok mutluyum. Tek yanında olmak istediğim kişi o. Onun içinse ben çok iyi bir arkadaşım. O çok tatlı, çok yakışıklı. Çok fazla kız yazıyor ona, çok fazla kişi sevgili olmak istiyor. Özellikle 18-20 yaşındakilerle görüşüyor. Kendinden küçüklerden hoşlanıyor. Ben onun için sadece tatlı bir arkadaşım.

Hislerim bitmiyor, azalmıyor da. Benle flört etmeye çalışanlar oluyor ama kalbim hep onu istiyor. Flört denemelerimde bile rol yapıyorum, aklımda o var çünkü. İkimiz de arkadaşlığımızın bitmesini istemiyoruz. Ne yapacağım ben. O her 18 yaşındaki kızla flörtleşmesini anlatırken içim ağlıyor. Arkadaş olarak görmek istiyorum artık. Bu arada defalarca açıldım ve reddetti. Sevgili kriterlerine hitap etmiyorum. Benim hislerim nasıl bitecek.

Arkadaşıma aşık oldum, defalarca reddedildim, bu hisleri nasıl bitirip onu sadece arkadaş olarak görebilirim?