Sevgilim neden hediye ve sürprizlerden hoşlanmıyor, soğuklaşıp kavga çıkarıyor olabilir?

Ben anlam veremiyorum ne zaman ona hediye alacak olsam ya da doğum gününü kutlayacağım mesela istemiyor yapmamı ve yapmasın diye ya da o anı atlatmak için soğuk davranıyor ya da bir sebepten tartışıyoruz o ertelenince normale dönüyor ben ona kutu hazırlayacaktım içine ikimizin çocukluk resmini çift anahtarlığı koydum bir de onun ilk tanıştığımızdaki parfümünü ve benim baş harfim ve gözlerim olan bileklik verecektim parfümün kodunu sordum niye dedi alma dedi ben alacağım dedi sonra bileklik takar mısın dedim hayır erkek adam bileklik mi takar dedi ben de mecbur kaldım söyledim gözlerim ve baş harfim olan bileklik siparişi verdim sen takmaz mısın gerçekten dedim takmam asla dedi düşünmüşsün teşekkür ederim ama yalan söylemeyeyim bir yere koyarım durur dedi hevesimi kaçırdı ben de ben kavga etmeyeyim dedikçe sen sebep çıkarıyorsun dedim bir anda yükseldi bana ben mi çıkarıyorum falan dedi kapatıyorum sonra görüşürüz dedi birkaç kere aradı ne yapıyorsun nasılsın falan deyip kısa kesip kapatalım diyor soğuk davranıyor daha önce doğum gününü kutlayacaktım yine böyle yapmıştı bir erkek neden böyle yapar

Sevgilim neden hediye ve sürprizlerden hoşlanmıyor, soğuklaşıp kavga çıkarıyor olabilir?