benden 4-5 yaş küçüktür ama hoş kız. kızın bana bildiğiniz içi gidiyor. hiç yüz vermedim. aslinda güzel kız ama o gözlede bakmadim hiç. annesi babasi boşanmış. annesiyle yaşıyor. komşuların adını bile bilmem normalde. neyse bu kız geldi wifi sifremi istedi. verdim. sınırsız nasıl olsa. bişeyler getirmeye basladi yemek vs. bahane bulmaya çalışıyor. sabah işe giderken kapıyı bir açıyorum. ayni anda aşağıdan çıkıyor :) neyse kızın adını bile sormadım. Bugün faceden birini ararken bu kız çıktı karşıma. ismi yazdim 8bin takipçisi olan bir kız profili. bir tıkladım fotolara baktım bu kiz :)) vay be dedim. duvarina baktım. ergence laflar falan filan. sonra sanki beni ima eden sözler. bugün de yüzüme bakmadı gibisinden. o kişi bensem ergen erkekler iyi küfür etmis bana.
gelelim soruya. benim kisiligim de bazı şeyler ters. komşu kızı derim. bide babası falan yok. yanlış anlaşılır derim. bide ben efendi akıllı uslu kız derken o profili görmem :/ 300 500 kişi kalp falan yapmış sözler söylemiş. sanal olsada ne bileyim. benim facede bile 120 kişi var. fenomenlikmidir nedir bu sanal alem çözemedim. burdaki her soruya atlayan tiplerede bir sürü kişi yazılıyor fotosu olmasa bile.
herneyse sizce bu kızla bir adım atsammiki?
gelelim soruya. benim kisiligim de bazı şeyler ters. komşu kızı derim. bide babası falan yok. yanlış anlaşılır derim. bide ben efendi akıllı uslu kız derken o profili görmem :/ 300 500 kişi kalp falan yapmış sözler söylemiş. sanal olsada ne bileyim. benim facede bile 120 kişi var. fenomenlikmidir nedir bu sanal alem çözemedim. burdaki her soruya atlayan tiplerede bir sürü kişi yazılıyor fotosu olmasa bile.
herneyse sizce bu kızla bir adım atsammiki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer