10 gün oldu boşandık ama eski eşim hâlâ numaramı silmiyor?
2 ay
Cevap
13Cevap
ee bişey lazım olur soracağı olur anlatacağ olur diye silmiydur normal dğeilmi ayrıldınız diye düşman mı olucaksınız
Onun silmemesi ifade etmiyor. Siz sildiniz ise bitmiştir. Arama yaparsa da engelleyin gitsin.
Bu 2 yıldır boşanma arti önce evli ciktiklarim olurdu şimdi çoğu boşanmış oluyor
Normaldir. Ne kadar sürdü boşanma süreciniz?
2 ay
Bi süre sonra silecektir. Belki üzüleceksin ama söylemem gerekiyor. Kendisine yeni bir kadın bulduğunda senin numaranı silecek :(
İnsan üzülüyor tabi ama hayırlısı bazen her şey bu kadar basit miydi diyorum.. böyle maymun iştahlı biri çabuk sıkılan yani başka bir ilişki de mutlu olur mu sizce
Ne kadar evli kaldınız?
6 ay
Sana çok üzüldüm. Cidden maymun iştahlıymış. Sorumluluk almayan ve sıkıntıya sabredemeyen erkeklerin evlenmesi çok yanlış. Bu iş çocuk oyuncağı değil
Sence de silmemesi normal değil mi
Anlamadım neden
Sonuçta eski kocan ve yeni boşanmışsınız. Bence silmesi anormal olurdu
Neden silsin geçmişiniz var sonuçta
Sizce her geçmiş rehberde durmalı mı
Öyle ama bu kararı alan da kendisi.. aileler anlaşamıyordu bizim ve onları her olaya dahil etti
Aile ile evlenmediniz katmanız başlı başına bir hataymış. Her olaya dahil etmesi de onun karaktersizliği
Bende boşandım ama benim olayım farklı idi ama numarası yine evliyken nasıl kayıtlı ise o şekilde kayıtlı. Bende de öyle onda da öyle biz boşandıktan sonra ailelere haber verdik.
Benim düğünüme 1 hafta kala. Eski eşim aramızda tartışma olmuştu ailesine mesajları okutmuş o gün akşam bize geldiler işte. Babası baa annemin babamın yanında bağırdı. Yalancı dedi. Sonra döndü babama kızının kulaklarını çek dedi. Eskisi gibi de olamadık 😔
Ah keşke.. belki de bunu yaşayacağım varmış diye avutuyorum kendimi ama o pişmanlığı hiçbir zaman da atamıcam gibi içimden o gün yüzüğü verecektim onlara
aradığında açmamak için olabilir mi
Çocuk var mı
Yok
Aşıktır hala @Özgürkız06
Umutlandırmayın boşuna
İşte orasi kesin peki siz ne hisediyorsunuz
Üzülüyorum gereksiz içimde acaba geri mi dönecek hissi oluyor
Çok teşekkür ederim ilginiz için ama özelden mesaj atamıyorum puanım yetmiyor
Rica ederim hanfendi
kurallar
Çocuk var mı?
Çocuk var mı
Biranda silip atmak kolay degil
Çocuk var mı
Hayır yok
O zaman hala seviyor
Sevse yazmaz mı ama? Durumlarıma da bakmıyor
Neden boşandınız
Anlaşamadık ve iletişimsizlik. Öyle aldatma vs olmadı hiç
Ne kadar evliydiniz
6 ay
O zaman ya seni seviyor unutamadı ya da yedekte tutuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgürkız06, boşanma sonrası numara silmeme konusu bayağı karmaşık be canım 😔❤️ Erkekler genelde "ya pişman olursa" diye ya da pratik sebeplerle (ortak işler, çocuklar falan) tutuyor numarayı, tam silmek istemiyor. Senin durumunda 10 gün kısa, duygusal kapanış zaman alıyor. Belki beklemiyor bile, unutmuş! Sen sil gitsin, özgürleş 💪 Sen olsan ne yapardın, siler miydin hemen? Anlat bana! 😘