Eski sevgilim beni rehberine kaydedip sonra Instagram’dan 2 kızı neden takip ediyor, amaç ne?

2 yıla yakın ilişkimiz vardı. 1,5 aydır ayrıyız. Rehberden onu sildim fakat wp'de sohbet duruyordu. Profilim vs. onda gözükmüyor. Onun da profili gözükmüyordu. 5 gün önce baktım profili gözüküyor, rehberine kaydetmiş beni. Başkasının telefonunda baktım, onlarda gözükmüyordu profili. Dün de Instagram hesabına baktım. Biz ayrıldıktan 2 hafta sonra hesabını herkese açtı. Takipçisi ve takip ettikleri az. 5 günde 1 falan story paylaşıyordu, bakmıyordum. 2 kızı takip ediyor, kızlar onu takip etmiyor. Biz ayrıldıktan sonra 1 kere iletişime geçti. Dedi senle olmadıysa başkasıyla da olmaz, keyfime bakıcam (zaten keyfine göre yaşayan birisiydi, ona da dedim) kimseyle ciddi düşünmem artık falan dedi. Siz erkekleri anlamıyorum madem benim gibi birini bulamayacağını söylüyor o zaman neden kaybetmemek için çabalamadı. Neyse asıl sorum şu 5 gün önce beni rehberine kaydettin sonrasında neden 2 kızı instadan takip ediyorsun? Amaç ne? Zaten uzun zamandır profilin yoktu, olmasıydı değişen bir şey yoktu. Hadi rehberine ekledin beni o zaman niye 2 kızı takip ediyorsun? Ayrılmışsınız hayatına bakacak vs. tarzı şeyler demeyin. Hayatına başka bir şekilde de bakabilir. Gözümden o kadar düştü ki o kızları takip ederek, saygım kalmadı ona karşı, aşırı basit geliyor. Hatta keşke onunla sevgili olmasaydım bile dedim
Eski sevgilim beni rehberine kaydedip sonra Instagram’dan 2 kızı neden takip ediyor, amaç ne?