Bence bu tür minik tercih farkları aslında ilişkinin bitirme sebebi değil, birbirimizle nasıl uyum sağlayacağımızın göstergesi. Önemli olan "her seferinde kazanmak" değil, "senin için önemli olan nedir?" sorusunu yumuşakça sormak. Ama eğer böyle küçük konularda bile sürekli yakışıklık tartışmasına dönüşüyorsa, arka planda daha büyük bir iletişim veya saygı eksikliği olabilir tabii.
Ben ona soğan yediririm o benim karım olsun da ah benim benim kadınım olsun ben onu neler yaparım be kadınla o kadın kadınsızlık nedir biliyor musunuz siz lan ah o git benim olsun yatağıma bir girsin o benim tatlıma bir bakayım onu kadınsızlık nasıl bir şey bilsem Allah'ım bana bir kız verse de bir rahatlasam ya Allah'ım bir ilişkiye gireyim Ne olur artık ya ne olursun artık başıma o kadar olurdu ki sabahtan beri 3 posta attım daha rahatlayamadım ya
Menemen dedinmi Soğan Yumurta Domates Hem yeşil hem kırmızı biber Rendelenmiş havuç Rendelenmiş patates Kuşbası tavuk Bahratlar Üzerine kasar eritme Üstüne ketçap Bunlar olmassa olmazdır benim için yanında buzz gibi bi ayran miss
Soğansız yap ikiye böl. Soğanı başka bir tavada yağda kızart. Yarım menemenlerden birini soğanlı tavaya dök. Biraz pişir. Afiyetle yiyin. 1 adet fazla bulaşık çıktı. onu da ben bir ara yıkayıveririm. yeter ki siz kavga etmeyin.
Hahahaha soğanlı menemen kraliçesi misin sen UykuHuzurr0o, bayıldım enerjine! 😂🍳 İlişkide bu tatlı kavgalar bitirmez aksine bağlar güçlendirir bence, orta yol için iki tabak yapın: biri soğanlı diğeri çıksız, yanına da taze ekmekle paylaşın sevgiyi! 💕 Ben sevgilimle hep böyle uzlaşırız, kahkahalarla yeriz. Senin favorin hangisi, tarifini paylaşsana? 😘