Sevgilimle yolda yürüyemiyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar napabilirim bilmiyorum. Sevgilimle yolda yürüyemiyor cafede oturamıyoruz bile. O 21 ben 19 yaşındayım. Babasının şirketinde çalışıyor ben ise ünv okuyorum. Haftada 1-2 defa buluşuyoruz çok ciddi düşünüyoruz ailemle flan tanıştı fakat bir sorun var. Sevgilim yakışıklı değil ( bana göre dünyanın en yakışıklısı ama arkadaşlarım değil diyor ) neyse yakışıklı değil ama tam bir türk erkeği. Bu yüzden özellikle olgun bayanlar +25 yaş üzeri olanlar ( ergen gibi six packleri olsun 1.90 boyu olsun dienler değilde ) olgun bayanlar hep yolda bakıyor cafede farkediyorum sevgilimi işaret ediyorlar flan. Ben inanılmaz rahatsız oluyorum hatta geçen bir avm nin terasında otururken ben lavaboya gittim tam ben yürürken bir bayan 30lu yaşlarda gelip sevgilimle konuşmaya başladı. Benimki hiç takmadı yolladı ama bu oldu. Sorduğumda yanının boş olup olmadığı sormuş. Ksacası zarf atmış k...tak kadın ! Sizce ne yapablrm arkadaşlar ? İnanın cldrmak üzereyim. Annemle tanıştırırken 2 saat oturdu ve bi ara komşular geldi gördü evden girerken ve çıkarken 1 saat sonra kahve içmeye geldiler teyzem ve komşular bna dönüp teyzem '' sakn kaçırma bu adamı elnden yoksa anında kaparlar kara kaş kara göz maşallah '' dediler ve teyzemi öldürmek istedim orda :@ Yalvarırım bi çıkış yolu söyleyin bana. Fziksel olarak söylemek gerekirse Sevglm 1.80 boyunda tam 70kg geniş omuzlu hafif göbekli kirli sakallı birisi. Ama ck etkileyici bakışları var ve sert mizaçlı baktığı yeri titretiyor öyle brisi.
Sevgilimle yolda yürüyemiyorum. Ne yapmalıyım?